Päästiin pitkästä aikaa Laukaaseen treenaamaan. Kaukalo meinaa kyllä laskea Vimpsin vireen heti, kumma juttu. Sain sen kuitenkin innostumaan aika kivasti, olen keksinyt siihen sellaisen "härkitäänporokoiraahönkimällä"-tekniikan, joka saa sen aika lailla hepuliin ja hyppimään minua vasten.

Seuraaminen sujui tänään mainiosti. Vasureissa ei ongelmia, eikä vire laskenut kuumasta huolimatta. Liikkeestä maahanmeno oli ihan super. Kaukot olivat myös tosi hienot, turha niitäkään oli jankata. Luoksetulossa otettiin pari läpijuoksua. Ekalla kerralla lähti vasta tokalla, mutta uusinnassa hieno lähtö ekalla ja täysiä juokseminen. Nouto olikin sitten hirmuinen ongelma. Odotti nätisti, otti katsekontaktin ja lähti kapulalle innoissaan, mutta jäi sinne sitten tuijottelemaan. Vasta hirmuisella yllytyksellä nosti. Laitoin sen sitten kantamaan kapulaa seuraamisessa ja siinä ei ollut mitään ongelmaa. Tämä on kyllä niin pöllö liike, tuntuu ettei se edisty mihinkään, vaan on ihan herran hallussa meinaako neiti tänään tuoda kapulaa vaiko ei...

Loppuun vielä paikkamakuu kahden bc:n välissä. Vimpsiä ahdisti bortsut jonkin verran ja niiden väliin meno oli ällöttävää. Tuijottelevat paimenet saavat Vimpsillä hermon kiehumaan aika helposti. Seuruutin sen väliin ja tulihan se sieltä. Piti hyvin kontaktia, mutta meni maahan vasta kolmannella, siinäkin taisi vähän ärsyttää ympärillä olevat. Kaksi minuuttia piilossa sujui hyvin ja perusasentoon nouseminen oli nätti. Onneksi sitä ei kanssamakaajat häiritse yhtään kun se makaa, vaikka muuten olikin ällöttäviä.