Viima pääsi Tuiken treenien jälkeen myös tekemään ihan issekseen. Ja voi sitä intoa, valitettavasti se purkautui välillä vähän kovaäänisesti. Nähtiin matkalla vielä tutut cavalieri-pojat, ja sekös riemastutti villiä kaveria entisestään (cavalierit on aina yhtä järkyttyneitä joutuessaan katselemaan noin moukkamisesti riehuvaa tyyppiä :D).

Aloitettiin ruudulla, ajattelin että se vähän rauhottaisi kun saa ensin juosta sinne. Piti ihan tosissaan komentaa Viima maahan odottamaan, muuten tuli sellaista kommenttia aika innokkaaseen tahtiin. Maassa ollessaan makasi kuitenkin hiljaa, vaikka olikin kyllä selkeästi ihan intopiukkana. Ruutuun meno oli vauhdikas, tehtiin vaan edestakaisin juoksua ja vauhtia kyllä riitti. Hyvin se odottaa käskyjä ihan tärppänä ja kaikki lihakset valmiina, mutta nuo väliajat meinaa vähän haukuttaa, eli koko ajan pitäisi olla käskyn alla.

Seuraamisessa otin bh:n kaavion. Kontakti ja paikka olivat todella hyviä, ja nyt täyskäännökset vasmepaankin luonnistuivat todella hyvin. Vähän harmitti kun teki ihan älyttömän hyvin ihan viimeiseen täyskäännökseen saakka, sitten itse häselsin jotain ja V vissiin luuli että heitin sille palkan maahan ja kontakti katosi, eli en oikein päässyt palkkaamaan siitä makeasta seuraamisesta. Otettiin sitten vielä vähän lyhyttä pätkää, josta kunnon palkka. Kyllä muuten tuntuu bh:n kaavio pitkältä ja vaikealta kun pitää itse koko ajan miettiä miten mennään. Liian monta liikkuvaa osaa tälläiselle ohjaajalle.

Viiman kanssa tehtiin myös neliötreeniä seuraamisessa, imutin namilla ja avitin kädellä kännöksissä alkuun, ja kyllä se käyttelikin takapäätään hienosti.

Kaukkareihin intoa oli alkuun hieman liikaa, maahanmenoissa liikkui hieman eteenpäin käskyn saatuaan kun oli vaan niin innoissaan. En palkannut tästä ja otin hieman lyhyemmän matkan, sen jälkeen pysyi maahanmenoissakin paikallaan ja teki kyllä tosi mahtavia siirtymisiä, ihan kuin olisi jousi joka vaan napsahtaa paikalleen.

Muutamia kertoja testattiin myös liikkeestä istumista ja eihän siinä itseasiassa ollut ongelmaa, koira osaa istua ja seurata niin miksei ne toimisi myös yhdessä.

Loppuun luoksetuloa. Siihen pitäisi nyt saada sellainen super-biletys-vire joka kerta, että olisi varmempi. Nyt toimi tosi hyvin, tuli täysiä ja tiiviisti eteen, siitä vinkuluu rieputeltavaksi, jonka sai sitten kantaa juosten kotiin asti.