12 päivää leikkauksen jälkeen Tuiken jalasta poistettiin tikit. Haava on todella siistin näköinen ja nyt kauluria tarvitsee pitää vain muutaman päivän ajan, että tikkien reiät vielä paranevat. Tuike on omasta mielestään jo aika lailla kunnossa ja vetää lenkillä ihan innoissaan. Se käyttää leikattua jalkaa kävellessään jo tosi paljon, eikä mene kolmella jalalla enää juuri ollenkaan. Pientä linkutusta on tietysti vielä havaittavissa ja seisahtuessa se ei varaa leikatulle jalalle niin paljoa. Mutta mm. ruopii pissaamiseen jälkeen ihan kuin ennen leikkausta.

Koirat pääsivät eilen käymään mökillä ja siellä Tuike olisi juossut ja riehunut vaikka kuinka. Täytyy kuitenkin vielä sitä rajoittaa, koska hepulispurtit pihan ympäri ja Viiman kimppuun erinäisistä kulmista hyökkäily eivät kuitenkaan ole vielä suotavaa liikuntaa. Mutta siis todella hyvällä mallilla ollaan!

Tänään vähän tokoiltiinkin takapihalla. Ensin tunnaria lyhyellä matkalla. Laitaoin hämäykseksi matkalle pari purkkia, koska ne herkästi aina vetävät puoleensa. Purkit eivät kuitenkaan kiinnostaneet ja oma nousi varmasti joka kerta. Lähdössä oli pikkaisen vaikeuksia, varmisteli että saako nyt ihan oikeasti mennä. Se voi johtua jalastakin, kun on kielletty riehumasta. Lisäksi T piti metallikapulaa ja otettiin sillä luovutuksia. Se oli vähän ällöä, mutta hyvin piti. Loppuun vielä tökkäisyjä seuraamisessa ihan muutamalla askeleella ja ne oli myös hyvin mielessä. Siitä se siis pikkuhiljaa.

Haava näyttää tällä hetkellä tältä:

Ja koko koira tältä (näkee että jalasta on lähteneet lihakset, eli niitä vaan sitten keräämään takaisin):

Näin meni aika monesti jalkaa parannellessa, pieni halusi kainaloon:

Vimps-hömpskin tokoili takapihalla. Tehtiin pihalampun kiertoja ja se oli superhauskaa. Yhdistin siihen sitten seuraamista, josta suoraan kiertoon ja se tuntui viihdyttävän porokoiraa paljon. Tunnarilla tehtiin noutoa ja se oli vähän ällöä, joten helpotin hommaa niin että sai kulkea vierellä kapula suussa. Se on sille helpompaa kuin eteen tuominen, joten sain palkatuksi pitämisestä ilman tuskailua. Kaukot oli nättejä. Pörriäiset meinasi vähän kiinnostaa, mutta kun kielsin tuijottelemasta niitä, niin teki taas ok.