Eiliset agitreenit meni ihan tosi hienosti, ehkä pienellä tauolla oli osuutta asiaan mutta oli ihan älyttömän kivaa päästä taas treenaamaan. Ekaa kertaa oltiin siis ohjatusti ulkona tänä keväänä, kouluttajana toimi Virtasen Tanja.

Eka pätkä oli seuraavanlainen:
Photobucket

Päästiin aloittamaan Tuikkusen kanssa koko homma. Ai että se meni upeasti, ihan loistava pieni eläin! Vauhti oli mahtava, irtosi ihan sairaan hyvin ja oikeasti oli kunnon tekemisen meininki. Ekalla kierroksella jäi hieman korjattavaa pujotteluun menossa (käskyä aiemmin peliin, koska T hakee pujottelun hyvin, lupa siis irrota sinne) sekä 6-hypylle viennissä (näytin liian myöhään takaakierron, T kyllä teki ihan oikein mutta kurvit saadaan suoremmaksi kun otan suoran linjan ohi 6-esteen). Ja aloituksessa tuli myös pieni ongelma. Neiti T ei nimittäin kaikessa innostuksessa malttanut oikein pysyä paikallaan ja koitti varastaa lähdössä monta kertaa. Siihen siis enemmän palkkaa ja kehua ja yksi tärkeä vinkki oli myös se että antaa koiralle luvan suorittaa ennen kuin lähtee itse liikkeelle, kuulemma mie liikuin ja annoin käskyn, jolloin koiralle on epävarmempaa milloin saa lähteä.

Toisella kierroksella saatiin kaikki kohdat korjatuksi ja vitsit että olikin hyvä rata. Pujottelu oli ihan sairaan upea, mahtava vauhti ja Tuike haki sen loistavasti täydestä vauhdista, pätkääkään hidastamatta. Tästä jäi kyllä tosi hyvä mieli ja saatiin Tanjalta kovasti kehuja miten ollaan kehitytty ja Tuike on aivan mahtavan vauhdikas ja iloinen tekemään.

Tarkoituksena oli tehdä kolme treeniä, mutta aika loppui kesken joten tehtiin vielä toinen pätkä:
Photobucket

Tässä mentiin viimeisenä koko porukasta, joten Tuike sekä aloitti että päätti treenin. Odottelua kentän laidalla tuli siis reilusti, lähes tunti ja se kyllä söi Tuikkusen intoa jonkin verran, varsinkaan kun se ei oikein osaa rauhoittua kentän laidalla (eikä mulla ollut autoa mihin viedä se välillä). Tässä tulikin sitten vähän enemmän korjattavaa, mie kuulemma aloin kuokkimaan eli kumartelin ihan liikaa 4-putken jälkeen ja pujotteluun vienti oli aika huono. Sain kyllä selkää vähän suoristettua, mutta silti olin myöhässä 4-putkella, mikä tosiaan vaikeutti pujotteluun vientiä kovasti. Samoin meinasin unhotaa jo ne hyvät vinkit aloitukseen mitä edellisellä radalla saatiin. Alkupätkä oli kyllä ihan ok, otin okserin kutsuhyppunä, josta heitin koiran putkeen. Kerran valitsi A:n putken sijaan, mutta muuten meni kyllä hyvin, kunhan vaan vein kunnolla.

Treeneistä jäi loppujen lopuksi tosi hyvä fiilis. Tuollaista vauhtia kun taas painellaan kuin ekassa pätkässä niin kyllä ihanneajoissa ei ole mitään ongelmaa ja tuollaisen ilon kun saisi pidettyä niin eipä siinä mitkään muutkaan murheet paljon painaisi. Mahtava koira :).