Killerillä ihanassa auringon paisteessa. Aloitettiin ruudulla. Eri matkoilta lähetyksiä ja hienosti irtosi. Muutaman kerran tuli vähän epäröintiä ja tarvisti kaksoiskäskyn ruutuun menoon, silloin lyhensin taas matkaa. Välillä mukaan seisominen ja välillä pelkkiä edes takaisin juoksuja. Ihana yritys sillä oli koko ajan päällä ja meni tosi vauhdikkaasti.

Tunnaria tehtiin yhdellä kapulalla, jonka piilotin nurmikkoon ja lehtien alle. Tosi hyvin lähti etsimään, vauhdikkaasti ja innokkaasti, matkaa oli n. 10 metriä. Toi kapulan nätisti ja hyvällä otteella ja sivulle tulot oli kauttaansa onnistuneita. Hieman meinaa äkkiä tiputtaa kapulan kun ojennan kättä, oma rauhallinen lähestyminen on tosi tärkeää.

Kaukkareissa on alkuun kunnon matkan, n. 10 metriä. Ei noussut istumaan ekalla, sen jälkeen kyllä reagoi muihin taas todella hyvin. Otettiin sitten pelkkää istumista lyhyemmältä matkalta ja toimi tosi kivasti.

Luoksetulossa palkkasin eka pelkästä pysähdyksestä, sitten otettiin koko liike. Oikein hyvät pysähtymiset kummallakin kerralla ja tuli hyvin laukalla. Sivulle tulo oli myös ok. Ihanan iloinen liike.

Seuraamisessa vaan liikkeelle lähtöjä ja muutamia paikallaan siirtymisiä. Tuntuu että T olisi muutaman kerran naksauttelun jälkeen parantanut paikkaa huomattavasti, pitääpä nyt käyttää sitä enemmänkin ja seurata mitä tapahtuu.

T oli ihan onnesta soikeana kun pääsi tekemään, ei kyllä juoksu haitannut yhtään ja pikkuneiti tärpätti ihan innoissaan kun sai touhuta. Välillä reviteltiin lelulla ja T:llä oli niin kivaa. On se vaan niin söpö, iloinen pikkukoira.