Viiman kanssa tehtiin lähinnä bh-juttuja. Otin sen heti ekana tekemään henkilöryhmässä seuraamista. Se meni ihan mukavasti, vähän V oli kiinnostunut toisista koirista jotka juuri menivät irti leikkien ohi, mutta unohti ne kuitenkin nopeasti. Henkilöryhmän ihmisiä ei koittanut juurikaan lähestyä, kerran vissiin koitti nuuskaista. Ja kun alkuhässäkästä päästiin niin seurasi ok kontaktilla ja teki hyvät istumiset. Olin kyllä tyytyväinen varsinkin kun ei olla tätä treenattu juuri ollenkaan.

Paikkamakuu tehtiin tokomaisesti rivissä, V oli aussien ja bullmastiffin välissä. Meni hyvin maahan ja makasi levollisesti koko reilun pari minuuttia. Kävin alkuun piilossa, sen jälkeen palasin näkyville mutta pysyin kuitenkin selin, koko ajan makasi hienosti. Palkkasin maahan ja otin vielä istumisen joka sujui hyvin.

Ajattelin ottaa seuraamista mutta Viima oli vähän turhan kiinnostunut uusista koirista joten laitoin sen autoon odottelemaan ja tein T:n kanssa. Otin sen taas autosta ja tehtiin seuraamiskaaviota irti. Ekalla kerralla seurasi ihan ok, kontakti vähän tippuili mutta paikka pysyi hyvin. Seuraamisesta jatkettiin suoraan jättäviin, joissa seuraaminen parani huomattavasti. Liikkeestä istuminen oli hieno, ei mitään moitittavaa. Liikkeestä maahanmeno oli myös aivan erinomainen ja siitä luoksetulo meni ihan nappiin, V tuli vauhdikkaasti ja tosi tiiviisti eteen. Temputtelin koiraa välillä ja se inostui kovasti ja päätin sitten ottaa vielä toisen seuraamiskaavion. Nyt meni todella kivasti, kontakti säilyi, koira seurasi lennokkaalla askeleella häntä ylhäällä ja paikka pysyi. Hyvin jaksoi koko kaavion eikä vire laskenut.