Viiman kanssa päästiin ekaa kertaa omaan ryhmään treenaamaan ja yleensäkin siitä taitaa olla yli vuosi kun Vimps on viimeksi treenannut ryhmässä agia. Kouluttajana meillä toimii Heli Taali. Eilisissä treeneissä paikalla oli meidän lisäksi kolme koiraa, joten saatiin hyvin tehtyä jokaisen koiran mukaan. Treeni näytti tältä:

Tehtiin rata ensin pätkissä 1-4, 4-8, 8-11 ja sitten loppuun koko rata putkeen. Ekalla kerralla Vimps oli aika paineistunut ja itsekin jännitin. Mutta onneksi Heli tajusi tämän ja otettiin eka pätkä avustettuna niin, että Heli palkkasi. Alkuunhan Vimps olisi mennyt vaan A:lle, mutta Heli meni palkkaamaan 2-hypyn taakse, ja saatiin se sujumaan hyvin. Viima alkoi innostumaan koko ajan enemmän ja lopulta pätkä sujui hineosti. Seuraavalla pätkällä olikin jo kovasti intoa ja tehtiinkin siinä heti puhdas suoritus. Heli oli ensin varmistamassa renkaalla, mutta sen jälkeen Vimps teki sen hienosti itse irroten. Pujotteluun meno oli tosi hyvä ja muutenkin pujo sujui hyvin. A:lla ei meinannut alkuun stopata kontaktille, vaikka sen ottikin, joten sitä treenattiin muutaman kerran erikseen. Viimeinen pätkä sujui taas hienosti. Vesku oli palkkaamassa suoran päässä ja kun Viima sen tajusi niin irtosi hienosti 11-hypylle, vaikka matka edelliseltä esteeltä oli tosiaankin reipas (~15m).

Loppuun tehtiin sitten koko rata ja Viima oli hieno! Se teki täysin puhtaan radan ja vauhtikin oli mainio. Se kuuntelee kyllä hyvin radalla ja yrittää parhaansa. Ihana oli nähdä miten se koko ajan innostui enemmän ja loppuvaiheessa olisi halunnut tehdä vaan lisää, mutta päätin että lopetetaan hienoon, virhettömään rataa.

Viiman treenien jälkeen oli vuorossa oma koulutus ja samalla Tuiken ja Veskun treeni. Käytettiin hyväksi samaa rataa, ettei pienellä porukalla tarvinnut lähteä esteitä raahaamaan. T:kin meinasi alkuun tykittää joko A:lle tai putkeen (tai sitten A:lle ja sieltä omatoimisesti vielä putkeen takaisin tullessa :D). Tämä saatiin hyvin pois kun Vesku meni ottamaan vastaan hyppyjen väliin, vastakkaisella kädellä ja siitä vasta käännös. 3-hypyltä putkeen meno sujui yllättävän hyvin ja pujottelussakin saivat hyviä onnistumisia, vaikka avokulma suht uusi juttu olikin. Loppuradalla tosi hyvä tykitys ja meno ja Tuike oli ihan innoissaan. Hyvä treeni siis heillekin!