YTHS:llä seurana Tiina ja Pessi sekä Janne ja Ipi. Viima oli aikasta meiningeissä jo mennessä, koitti tarjota heti lähintä kenttää missä normaalisti käydään että eikö mentäis tuonne. Ipille piti purista taas kun saapui paikalle, sen jälkeen ei ollut mitään ongelmaa. Pessihän nyt vaan on Viimasta sairaan kiva. Koitin pitää mielessä että treeni lyhyttä ja kivaa, ihan maksimissaan neljä toistoa jokaista juttua. Haukkumisesta ehdoton kielto, eikä se nyt pahasti räyskännytkään.

Aloitettiin seuraamisella (mitenniin urautunut kun aina aloitetaan sillä...). Ihan lyhyttä pätkää, huomio omassa tekemisessä. Oikein ok.

Kaukkarit toimi hienosti. Alkuun palkkasin pelkästä istumisesta, sitten pari kertaa matkaa vaihdellen. Hyvin keskittyi ja oli kuulolla ja silloinhan ne kyllä pelaa.

Sivulla piti jumpata vähän istu-maahan-treeniä kun yhtäkkiä neiti oli ihan pihalla maahan-käskystä. Palkkaa ja johan rupesi taas toimimaan.

Noudossa tehtiin parit vauhtitreenit namikupille. Saalistusta oli, mutta teki innokkaasti. Kantaa kyllä tosi hienosti, se on vaan se kapulalle saapuminen milloin pitää tassuilla husia. Vire ei ollut ihan paras nostotreenille joten jätettiin se välistä. Sen sijaan tehtiin pikkaisen pitotreeniä ja se meni ok.

Pari ruutuun lähetystä taas pitkästä aikaa. Ekalla kerralla Viima ei meinannut löytää alustaa ja kävi nuuskimassa kaikki merkit. Kun näytin alusta niin sen jälkeen meni ruutuun ihan suoraan ja tuli myös vauhdikkaasti takaisin. Tästä se kyllä tykkää.

Puun kiertoja tehtiin huvikseen, mutta se meinasi haukuttaa aika lailla ja välillä se lähti kiertämään esim. vieressä ollutta lämmitystolppaa eli ihan selkeä ei vielä ole että mihin siyä mennään. Mutta ei tätä kauheasti jankattu, kun sain hiljaisen kierron niin siihen loppui.

Luoksetulossa palkkasin suusta ja eteentulo oli hyvä ja suora. Muutenkin oikein vauhdikas.

Loppuun hupijuttuna eteenlähetys namikupille. Kivaa oli, ei meinannut pysyä housuissaan kun odotti niin innoissaan mutta silti oli hyvin käskyn alla.