Tokokentille. No okei, ollaan siis sisällä tehty, mutta nyt mentiin ulos Hippoksen parkkikselle ja tehtiin ensimmäiset kunnon isot treenit.

Ruudulla lähdettiin. Alkuun namialustan kanssa matkaa pidentäen 5 metristä 20 metriin viitisen toistoa ja pelasi oikein hyvin. Haki vihjesanalla hyvin katseella ruutua eli sekin alkaa toimimaan. Loppuun pari ilman namialustaa 20 metristä ja edelleen pelasi hienosti, juoksi täysiä ja pysähtyi erinomaisesti. Loistavaa.

Seuraamisessa vaan lähtöjä naksutellen. Nättiä ja innokasta.

Luoksetulossa ekana pysäytys kera pallon, vauhti ja meininki mahtava. Sitten yksi läpijuoksu palloon, edelleen tuli täysiä. Loppuun yksi koemainen joka meni ihan putkeen, täpäkkä pysähtyminen ja mahtava vauhti.

Liikkeestä seisomista tehtiin myös kera pallon. Häntä vaan heilui kun odotti innoissaan pallon lentämistä ja pysähtyi tosi täpäkästi ja seurasi hyvin.

Nouto oli iloinen ja vauhdikas, pikkaisen perusasento väljä.

Loppuun vielä yksi ruutu täydestä matkasta ilman namialustaa. Pikkaisen vilkaisi minua lähdön jälkeen, mutta sen jälkeen juoksi hyvin ja suoraan ruutuun ja pysähtyi hyvin.

Olipa ihana fiilis, Tuike oli niin innoissaan. Ihanaa että se on tervehtynyt ja on ihan yhtä iloinen oma itsensä! Ei ottanut häiriötä mistään ja halusi vaan tehdä hommia, loistavaa.