Viima oli vuorossa Tuikkusen jälkeen.. Todella hienosti odotteli vuoroaan kentän laidalla, makasi nätisti ja välillä vaan heilutti häntää kun huomasi että katselin. Ehkä sille on vähän kärsivällisyyttä jo kehittynyt ;). Kun V pääsi suoritusvuoroon niin sitten ääntä kyllä taas irtosi, ilohaukku oli komeaa. Liikkeissä on kyllä hiljaa, välillä piti kailottaa jos ei tapahtunut tarpeeksi nopsaan. Taas huomio siihen että koira on irti koko treenin. Innokkuuden takia tuli pari ylimmäristä lenkkiä välillä, kun meinasi käydä moikkaamassa Allia tai Narua, mutta ei kuitenkaan mennyt perille saakka ja tuli loppujen lopuksi luokse tosi vauhdikkaasti.

Seuraamista alkuun. Ihan loistava kontakti ja paikka. Eri pituisia pätkiä, palkka lennosta, teki todella hienosti.

Luoksetuloa tehtiin sekä treenien alussa että lopussa. Alkuun otettiin tokomaisesti istumasta, ja nyt tehtiin ihan perus eteenistuminen. Vauhti ei ollut suurin mahdollinen, laukalla tuli kuitenkin. Eteenistuminen oli kylläkin ihan loistava, samoin sivulle siirtyminen täpäkkä ja nopea. Treenien lopussa tehtiin BH-koemaisesti maasta ja silloin teki ihan loistavat luoksetulot, vauhti mahtava, lähtö oli kuin tykin suusta ja eteen istuminen todella hyvä. Siinä oli kyllä fiilis kohdillaan, mikä oli positiivista, luoksetulossa kun on ollut vähän ongelmaa.

Kaukkareissa jouduin yhdessä istumisessa antamaan kaksoiskäskyn, katseli mitä kentän reunalla tapahtuu ja liikahti kyllä käskystä ylöspäin, mutta palasi sitten takaisin maahan. Muuten teki todella hyvät siirtymiset, pitää vaan keskittyä siihen että kontakti on oikeassa paikassa eli minussa.

Liikkeestä maahanmeno oli hieno, samoin seisominen, hyvät seuraamiset sekä nopeat liikkeet.

Loppuun ruutua ja mikäs sen siistimpää pienen porokoiran mielestä. Saa juosta eesuntaas, ja siitä saa vielä palkkaa!! Hyvin menee ruutuun, hakee sen katseellaan vihjesanasta jo hyvin. Ekalla kerralla nami, sen jälkeen pari kertaa ilman ja hyvin irtosi.