Lissää treeniä tällä saralla. Paikkana ihan uusi parkkipaikka, Laukaan Ale-Makasiinin piha :D. Siellä oli illalla hyvä valaistus. Jotta en narraa, niin kerron että käytiin kokeilemassa Viiman tekemistä ennen T:n iltatreeniä, mutta hommasta ei tullut mitään joten pakkasin koiran takaisin autoon ja käytiin tokoilemassa toisen kanssa. Kateusefekti yllättäen toimi taas todella hyvin ja fiilis oli paljon parempi uusinassa.

Seuraaminen hihnassa sujui ihan ok. Ei parasta, mutta riittävää kuitenkin. Sisko toimi henkilöryhmänä ja ihan ok Viima siitäkin selvisi vaikka siskolle pitikin häntää heilutella. Irti seuraamisessa tuli yhdessä vaiheessa kunnon jätätys, nurkan takana oli jotain tyyppejä pimeässä ja V oli sitä mieltä että pitää ensin vähän tsiigailla kannattaako sinne päin mennä. Hyvin se kuitenkin lähti mukaan ja muuten homma meni ok. Alussa sillä oli joku perusasento-ongelma, tarjosi vaan maahanmenoa kun pyysin sivulle. Itse liikkeessä kuitenkin istui hyin kun pysähdyin.

Jättävissä tarvitsi istumisessa kaksoiskäskyn, maahanmeno oli hieno. Luoksetulo oli vauhdikas ja eteentulo tiivis, mutta himpan verran vino. Sivulle tulo siitä hyvä.

Ihan ok. Pitää vaan olla tarkkana ettei liikaa jankkaa, vaikka V saakin aina superpalkan pitkän tekemisen jälkeen.