Läksyjen kertausta tehtiin tänään neljässä eri pätkässä ihan sisätiloissa. Koitin nyt kiinnittää huomiota valmisteluihin ja iloiseen vireeseen, sekä siihen että treeni loppuu selkeästi.

Kaukkareita 4x10 toistoa, n. puolet samasta matkasta ja aina palkaten ja puolet matkaa pidentäen. Häntä heilui ja Viima oli innoissaan mukana. Alkuun aina kertominen "tehdään kaukoja".

Seuraamisen lähtöjä 4x5 toistoa, paikallaan ja askel kerrallaan liikkuen, hakusessa siis jatkuva kontakti ja hyvä fiilis. Alkuun vähän hukassa, mutta joka kerta teki iloisemmin ja innokkaammin. Ekoilla kerroilla oli myös ennakointia, saman tien kun annoin käskyn niin koira ponkaisi liikkeelle. Se jäi nopeasti ja Viima alkoi enemmän seuraamaan mitä teen ja milloin lähden liikkeelle.

Lisäksi tehtiin kapulan tuomiseen vauhtitreeniä, siitä n. 10 toistoa, sisällä pienessä tilassa ei saanut kyllä parasta vauhtia kun V selkeästi rajoittaa jo pelkän ahtauden takia. Lähti innokkaasti kapulalle ja toi myös hyvin tilaan nähden, vaihdoin kapulan lennosta namiin irti-käskyn jälkeen. Tätä siis pihalla isommassa tilassa.