Aamusta treenaamaan. Aloiteltiin ensin tokojuituilla, saatiin seuraksi Miia ja Tytti-mali sekä Raisa ja Naru. Vesku lähti mukaan ja kuvasi sitten treenejä.

Rieha aloitteli:

Seuraaminen: Tuntui ok menolta ja ilme ihana. Hyvin teki, vaikka häiriötä oli ympärillä. Toki kestoa ja pituutta pitää vielä treenata Tästä ei tullut videota.

Liikkeestä maahanmeno: Aika kivasti hakee, muutamia vääriä toistoja ja pari haukahdusta, mutta idea alkaa olla selvillä. Omaa liikettä pitää vielä kasvattaa, samoin kestoa maassa pysymiseen. Testailin vähän eri äänensävyjä ja tuntuisi että korkea "ma", saattaisi sopia paremmin kuin matala "man". Tiedä sitten että onko sillä oikeasti mitään merkitystä...

Luoksetulo & luoksetulon stopit: Tehtiin lyhyeltä matkalta eteentuloja, hakee paikkaa tosi tiiviisti, tykkään. Nyt annoin voimakkaat käsiavut, osaa hakea kyllä jo vähän pienemmilläkin, mutta helpotusta välillä. Stoppeja tehtiin kahdella lelulla ja suurimmaksi osaksi ok. Leluista meinaa vähän tulla aijaamista, mutta nillä saa toisaalta sitä vauhtiakin.

Nouto: Vauhtinoutoja alkuun. Vähän meinaa herkästi varastaa, vaikka välillä malttaa hienosti. Otin sitten viimeiseen suosiolla pannasta kiinni, eikä se siinä kisko ollenkaan. Erikseen tehtiin vähän luovutuksiakin, pikkaisen meinasi mällätä. Jännä on myös se, että kun istuu ja otan kapulan niin siinä kohti ponkaisee ylös, tuleeko sitten vähän liikaa painetta minun suunnasta kun kumartelen. Tuota pitää myös treenata.

Tuike sitten. Näistä ei saatu videota niin paljoa:

Siirtymiä ja ruutu: Miia liikkuroi meille varmaan jonkun viitisen siirtymää. Ne oli minusta oikein kivoja. Otettiin sitten yhteen mukaan ruutu. Taas tuli se viime aikojen ongelma esiin. Eli menee ruutuun, mutta on jotenkin hukassa, eikä kuuntele käskyjä, juoksee vaan saman tien takaisin. Tehtiin sitten lähteltä siirtymiä yhdessä ja alkoi taas paikka löytyä. Jonkinlaista itsevarmuuden puutetta havaittavissa siis...

Paikkamakuu: Tuike oli keskellä. Sanoin jättökäskyn vähän liian kivasti ja nousi perään. Uudella, jämäkämmällä käskyllä jäi hyvin ja makasi rauhassa. Otettiin vielä lähdön uusinta ja lyhyt aika piilossa ja nyt pysyi täysin ongelmitta. Lisäksi tehtiin istu-maahan-jumppaa rivissä. T teki hienosti, eikä reagoinut muiden käskyihin.

Kaukot: Tehtiin Narulle häiriöksi vieressä kaukoja, ihan lyhyeltä matkalta. Nättejä siirtymiä, ei valittamista.

Seuruu: Loppuun seuruu. Kiva fiilis, tykkäsin!

Siirryttiin sitten hallille ja agilityn pariin. Vesku ja Tuike tekivät ensiksi rataa, joka näytti tältä:

Otettiin pujotteluun verkot, ihan vaan varmistukseksi, ettei vääriä toistoja tule. Alkuun tekivät niitä erikseen ja sitten radalle. Oikein kivasti meni, ohjaus sujui ja pujotteluun onnistui eri ohjaukset. Yksi toisto tässä:

Saivat vielä paljon paremman vauhdin, kun Vesku hetsasi lelulla, siitä ei tullut videota. Mutta hauskaa tuntui olevan. Erikseen tekivät vielä pätkää rengas-hyppy-hyppy-keinu-hyppy, ihan vaan keinun varmistamiseksi. Sekin sujui ihan ok ja loppua kohden Vesku sai siihenkin hyvin vauhtia.

Viima teki samaa rataa. Se oli taas ihan innoissaan :D. Ei ihan niin liekeissä kuin edellisellä kerralla, mutta melkein. Pujottelu sillä sujui ihan superisti, ihanaa kun sillä on selkeä päämäärä. Putket on Viiman ällötys, välillä meinaa ravata niihin, mutta suurimmaksi osaksi tulee laukalla ulos. Hypyt oli nyt matalia ihan huvikseen. Rengas tuotti alkuun ongelmia, mutta sekin selätettiin.


Ja MEJÄ-kausi stratattiin melkein siksi, että kävin kuuntelemassa luennon MEJÄ;stä. Ei ehkä ihan vielä ole maastoja itse jäljen tekemiseen, mutta hauska oli kuunnella luentoa ja siinä tuli paljon uusiakin juttuja. Hommaan kuuluu vielä ohjattu jälkientekopäivä toukokuun alussa, kiva kuulla osaavien vinkkejä käytännössäkin. Ja jospa nuo lumet sulaisi sen verran, että pääsisi jo ennen sitä veren kanssa leikkimään...