Cittarin parkkiksella, seurana neljä muuta koirakkoa. Päästiin treenailemaan juoksuista huolimatta. Vettä satoi koko ajan. Alkuun ei meinannut tulla hommista mitään, kerkesi kuuntelemaan naksuttelua ja sanoi sopimuksen irti. No ei kun autoon odottelemaan ja vähän ajan päästä uudestaan. Sitten alkoikin löytyä jo korviakin.

Seuraamisessa sai tänään huomautella normaalia enemmän, yleisfiilis Viimalla oli vähän sellainen "mikä tuolla on, entäs tuolla?" eli kauheasti kuulosteli joka suuntaan. Tehtiin henkilöryhmää Maaritin avustuksella (vähän kämäinen ryhmä mutta ei se mitään :D), Viimaa ei kiinnostanut ollenkaan henkilö ja tuli ihan ok mukana. Parasta seuraamista se ei kyllä todellakaan ollut. Totesin kuitenkin että seuraa paremmin kun on itse minun ja henkilön välissä, ulkopuolella paikka väljentyy helpommin.

Liikkeestä istuminen onnistui hyvin. Liikkeestä maahanmenossa nousi ekalla kerralla seisomaan ja vähän haukkumaan, uusinnassa jäi hyvin. Luoksetuloa tehtiin pari kertaa maahanmenosta ja se sujui hienosti.

Vähän oli koira pihalla näissä treeneissä, paljon häiriötä, märkä ilma, juoksu jne. tekivät varmaan yhdessä sopivasti hässäkkää. Ihan ok V kuitenkin touhusi kun alkuun päästiin.