Tulin kotiin jo keskiviikkona, mutta ei paljon ole tuolla pakkasessa tehnyt mieli treenata. Agia tekisi mieli tehdä Viiman kanssa, mutta kasvihuonekin on kylmennyt jo niin paljon että kaikki treenit on peruttu. Sisällä ollaan tehty sitten tokomuistutteluja kummankin kanssa. Tuiken kaukotreeni jatkuu ja eilen tehtiin tunnaria. Kaukoissa edetään ehkä, ehkä ei. Viima on tehnyt nyt uppeja murto-osan siitä mitä Tuike ja tuntuu että se osaa jo paremmin. Jotenkin vaan hirmuisen vaikea juttu pikkukoiralle se seisominen ilman kaikkea ylimääräistä häsäystä.

Tunnari sen sijaan on hyvässä kuosissa, hyvin nousee oma isostakin joukosta. Viimakin kokeili tunnaria ja se oli jotain aivan hysteeristä, ei voinut kuin hekottaa. Yhtä kapulaa se osaa etsiä tosi hyvin ja sitä piilottelin ensin sisälle. Sitten koitin laittaa muita joukkoon ja siitäkös neiti riemastui. Se oli aivan villinä ja juoksi kapuloihin niin, että ne sinkoilivat joka suuntaan. Vahingossa se osui omaan pari kertaa, mutta heti kun palkkasin siitä niin se ryntäsi yhtä innoissaan väärille nostaen sieltä ekan eteen sattuneen. Eli ei kauheasti ole ideaa tuossa.

Viima on jatkanut myös pitkiä sisäpaikkamakuita. Edistystä on havaittavissa, alkuun se saattaa olla ihan tärps-tärps, heiluttaa häntää heti kun vaan katsonkin sitä ja on valmis sinkoamaan mihin vaan. Pikkuhiljaa on fiilis alkanut laskea levollisemmaksi, eli ehkä se sieltä taas muistuu.

--------------------------------------------------------------------

Tänään pakkanen laski alle parinkympin (-18!!) ja sehän oli jo lähestulkoon kesä. Sitä juhlistaen käytiin Laukaan maneesilla treenailemassa. Onneksi siellä pohja on sula ja seinät estää tuulen, niin ihan hyvin tarkeni kun pysyi liikkeessä. Oikein mukava treeni saatiin aikaiseksi.

Tuike:

Ruutu: Eka kisamainen. Erinomainen bongaus ja ruutuun meno. Pikkaisen meni oikeaan laitaan, mutta pysyi hyvin sisällä. Hyvä stop ja hyvä man. Seuraamiseen tuli täysiä, pikkaisen väljästi. Mutta tosi hyvä kokonaisuus, edes takki niskassa ei haitanut. Ajattelin sitten parantaa vähän paikkaa ja siirtelyjä eri kulmista, heti alkoi hakemaan paremmin keskustaa.

Luoksetulo: Takapalkan vahvistusta. Pientä sikailua, eli stopin ennakointia ja palkalle varastamista, mutta tuli oikein hyviäkin stoppeja. Takapalkka on kyllä vahva, jos vaan saa tasapainon pysymään.

Kaukot: Tässäkin takapalkkaa. Istuminen ok, upeissa häsäystä, eikä millään oisi malttanut odottaa lupaa kääntymiseen. Eli pitää olla tarkkana että oikeasti pysähtyy ennen kuin saa luvan mennä palkalle, muuten lähtee kääntymään heti kun on päässyt ylös.

Liikkeestä istuminen: Ensin edestä heittelemällä, sitten sivulta. Yksi seisominen, muuten hienoja.

Merkki: Tätä taas pitkästä aikaa. Nopeasti muisti ja alkoi hakemaan oikeaa paikkaa. Tarkkana saa olla, tässäkin tykkää mennä herkästi merkin oikealle puolelle.

Viima:

Seuraaminen: SUPER! Pitkää ja lyhyttä pätkää, käännökset rauhassa. Hieno kontakti ja paikka, ei puhettakaan väistämisestä tai väsymisestä. Juoksupätkät sujui myös hienosti. Palkka välillä lentäen välillä kädestä. Näitä lisää!

Luoksetulo: Eka pari läpijuoksua, hieno vauhti. Sitten stoppien kanssa. Pikkaisen meinasi valua, lentävällä palkalla kun vahvistin niin taas parempi. Mutta stopin jälkeen tuli taas täysiä, eli vire oli just hyvä. Eteentulot hyviä.

Kaukot: Kisamaiset, erinomaiset. Istumista eri matkoilta, pisimmillään joku 15m, ei ongelmaa.

Nouto: Malttoi odottaa hienosti. Pientä saalistusta ja käpälöintiä, mutta toi todella hyvällä vauhdilla eteen ja tosi tiiviisti. Erittäin tyytyväinen olin tähänkin.

Paikkamakuu: Pariin otteeseen, samaan aikaan kun hallissa muut touhuili. Nyt oli hyvä ja levollinen fiilis, ei mitään hännän heilutteluja ja häsäämistä.