Viiman viikonloppu on mennyt aika paljolti tehdessä noutoja (no on se lisäksi mm. käynyt 9 kilometrin luistelulenkillä), ainakin siis tokoilun osalta. Kuitenkin toistot on koitettu pitää minimissä ja ottaa sellaista kolmea-neljää toistoa kerrallaan. Ja videotakin ollaan saatu.

Ensin vähän nostotreeniä Hannan neuvojen mukaan. Innostusta kapulaan ja sitten käsky, samalla jalalla auttaen. Ihan kivasti V on alkanut nostamaan tuota kautta ja saalistus ei tuossa ole enää niin vahvaa, vaikka välillä meinaa ne tassut tulla siltikin mukaan. Tajusin kun noita katselin että teen periaatteessa turhasti kun koitan keritä nappaamaan kapulan, se saisi siis pudota maahan kun kehut on tulleet, pito on siis erikseen. Nyt siinä tulee vähän turhan paljon häsäystä.

Sitten vauhtitreeniä. Kapula on Viimasta on niin hauska että alku menee herkästi aivan hölmöilyksi. Tässä hyvä esimerkki (jossa itse en ole alkuun tiukkana kun lähinnä vaan naurattaa ja V alkaa komentamaan takaisin, mutta kun käsken olemaan hiljaa ja tuomaan niin kapula nouseekin taas).

Mutta kyllä se siitä ja loppujen lopuksi tulee ihan nättejäkin nostoja. Tässä vähän saalistusta, mutta hyvä vauhti koko ajan.

Tässä vähän hitaampi vauhti takaisintullessa, pitää vielä tarkemmin kiinnittää huomiota siihen että tulisi vauhdikkaammin enen vapaa-käskyäkin.

Loppuun vielä yhdet kaukkarit, näihin olin tyytyväinen:

Mutta kyllä se noutokin sieltä kasaantuu, ottaen todellakin huomioon sen että viikko sitten Viima ei suunnilleen edes suostunut katsomaan kapulaan päinkään Silmänisku.