Tänään oli rentoutumisen vuoro. Viima pääsi käymään fysioterapeutilla ja Tuikelle tuli hieroja kotiin saakka. Ihan sattumalta osuivat samalla päivälle, mutta meneehän se päivä näinkin.

Vimpsille varasin fyssarin oikeastaan ihan vaan varmuuden vuoksi, että katsoisi takaliikkeet ja kävisi läpi. Hyvin se antoi tutkia, vaikka ei ihan rennoksi saakka voinutkaan alkaa. Oikea puoli oli takaa enemmän jumissa kuin vasen ja siinä on myös vähemmän lihaksia, vaikka kokonaisuudessa hyvässä lihaskunnossa onkin. Alaselästä löytyi myös muutama vähän jäykempi kohta, mutta mitään suurempaa ei ollut. Takajaloille nyt vaan venyttelykuuria ja oikean puolen kättöä pitäisi myös enemmän huomioida, eli kävelyttää kummallakin puolella ja laittaa painoa oikealle puolelle. Loppuun Vimps sai vielä laserhoitoa ja se vasta olikin ihanaa, heti painui silmät kiinni eli selkeästi nautti ja rentoutui tuossa eniten.

Tuike oli uusintahieronnassa selkeästi parempi, viimeksi oli vähän tukkoisuutta mutta nyt oli lihakset oikein hyvässä kunnossa eli hieronta oli tehnyt tehtävänsä. T ei oikein olisi edes jaksanut maata hierottavana, mahan rapsuttelu sen sijaan olisi sopinut mainosti. Ei kai sitä turhaan tarvitse lihaksia hieroa, jos ei mikään vaivaa, mahan rapsuttelusta sen sijaan on aina pula, sanoo Tuike. Nyt on siis pikkukoira hyvässä kunnossa kevään agiliitelyjä varten.