Tuikkeen kanssa tokoiltiin uimahallin parkkiksella. Raisa ja Naru tuli mukaan häiriköimään.

Ruutu. Ihan sairaan hieno, kisamatkasta suoraan lähetys ja meni aivan upeasti suoraan ruutuun ja mahtava seis! Ei meinannut pysyä housuissaan kun tehtiin valmistelevaa kävelyä kohti ruutua. Kolmisen toistoa pitkästä matkasta ja kaikki mainioita. Sitten muutama siirtely lähempää, edelleen ihana ilme ja mahtavat stopit. Hieno!

Luoksetulon stopit. Lähinnä maahanmenoja namipelillä. Tässäkin ihana ilme ja jees maahanmenot. Luulen että niistä ei ikinä saa sellaisia 100-lasissa hommia, mutta menee niin nopsaan kuin pystyy.

Liikkeestä istuminen. Alkuun piti muistutella, meinasi vaan tulla mukana, sitten alkoi tekemään hienosti ja matkaa voi jo kasvattaa.

Kaukot. Vähän häsäystä mutta tässäkin ihana ilme ja into. Seiso-maahan on hieno ja i-s sujui myös ok.

Seuraamista. Askelsiirtymissä oikelle taas tosi makea, vasemmalle mennessä perusasennossa edelleen enemmän säätämistä, mutta into on kova. Lisäksi tehtiin ruudusta seuraamisen treeniä namia heittelemällä ja kivasti tuli pidemmästäkin matkasta jalkaan kiinni. Loppuun pikkuisen pidempi seuraamissuora, josta vapautus loppupalkalle. Teki hyvällä ilmeellä ja innokkaasti.

Aamulla tehtiin myös tunnaria nurtsilla. Ekalla nosti väärää ennen omaa, mutta pudotti heti kun haistoi oman. Tokalla hieno nosto haistellen. Kolmatta ei olisi pitänyt ottaa kun oli niin kuuma ja T sovelsikin siinä sitten omiaan, eli otti kyllä oikean, mutta jäi vaan makaamaan ja pureksimaan sitä kuumissaan. Kannustamalla toi perille saakka, meinasi vaan unohtua mitä oltiin tekemässä. Hömppä.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Viimalle tein jäljen YTHS:n nurtseille. Suora n. 30m, jossa kaksi esinettä, kulma vasempaan n.20m, jossa yksi esine, kulma oikealle n. 30m. ja lopussa vielä esine. Taas hirmuinen hinku jäljelle ja eka suora oli yhtä kiskontaa, eikä olisi halunnut millään pysähtyä esineille. Veti ekasta kulmasta suoraan ohi, oli ihan liian itsevarmana. Annoin sen nuuskia rauhassa ja johan se kulmakin sieltä löytyi ja tuon pienen mokan jälkeen alkoi löytyä järkeäkin ja nokka pysyi maassa rauhassa haistellen. Ilmaisuissa autoin käskyn kanssa, pysähtyi kyllä itse. Toinen kulma oli tosi hyvä, samoin loppusuora, oikein mallikasta.

Eli pikkaisen on neiti itsevarmana menossa, voisi tehdä hyvää ottaa heti alkuun kulma ja muutenkin laittaa niitä enemmän, ettei vaan paahda suoraan eteenpäin. Edelleen into jäljelle on tosi kova.