Koska parivaljakko V&V ei pienestä lannistu, oli tänään vuorossa mölliryhmän agivuoro. Ilma lämmin ja rata suht haastava, mutta hienosti pari veti. Rata oli tämännäköinen:

Ekalla kerralla V kokeili takaaleikkausta ekaan pujotteluun, mutta se oli hieman epävarma. Kun takaaleikkaus siirrettiin ennen 9-hyppyä, niin pujottelukin toimi tosi makeasti. 13-putkella väärä pää veti Viimaa puoleensa jos V koitti ohjata keskeltä, mutta valssaamalla 12-hypylle putkikin sujui hyvin. Vimps teki innokkaasti läpi treenin, pikkaisen tosi alkoi hyytyä viimeisissä toistoissa. Mutta eilisen hömpötykset unohtuivat ihan kokonaan, eikä hingunnut minun luokseni ollenkaan.

Killeriltä ajeltiin Viihdekeskukselle Raisan ja Narun kanssa tokoilemaan. Nämä ovatkin sitten Tuikkusen viimoisia tokotreenejä ennen leikkausta, sitten joudutaan pitämään taukoa. Vähän haikeaa, niin ihanan pätevä pieni japsi Tuike taas oli. Mutta pitää toivoa että leikkauksesta parannuttuaan pikkujapsi on taas entistä ehompi ja voidaan tokoilla ja treenata taas täysiä. Tuikkusen ohjelmassa oli:

Tunnari: Kaksi kertaa kisamatkasta. Ihana into, laukalla kumpaankin suuntaan. Oma nousi heti kun osui kohdalle, ei vaivaudu edes haistelemaan muita. Tosi pätevä.

Seuraaminen & liikeestä istuminen: Nokkaisut toimivat hienosti ja paikka oli T:lle todella tiivis. Liikkeestä istumisia aina välillä seuraamisen lomassa ja oikea asento löytyi hyvin. Pari kertaa koitti jäädä sellaiseen puoli-istuvaan asentoon, mutta sekin unohtui nopsaan.

Ruutu: Vesa meni palkkaamaan ja lähetyksiä ehkä 10 metristä. Alkuun meinasi hakea paikkaa palkan suunnan mukaan, mutta kun V vaiheli palkkaamispaikkaa niin pian haki hyvin oikealle paikalle. Siitä otettiin sivulle tuloja ja taas lennosta ruutuun lähetys.

Kaukot: Takapalkka käyttöön ja V sitä vahtimaan. Alkuun pientä hömppäystä ja liikehdintää, mutta kun jäi ilman palkkaa ja rauhoittui, niin pian teki tosi päetvästi. Tehtiin eri pituisi sarjoja ja loppuun i-m-s-m, joka sujui kisamatkasta tosi hienosti.

Viimakin tokotteli vielä vähän:

Seuraaminen: Ai että oli nättiä. Superpaikka, kontakti ja käännökset tiiviitä. Selkeästi on auttanut kun ei olla jankattu.

Luoksetulo: Pari kertaa kunnon matkasta suoraan palkkaa, hieno vauhti.

Nouto: Tunnarilla. Alkuun hieman hidastelua tuomisessa, mutta sitten innostui ja alkoi varastamaan. Piti ottaa mukaan kontaktista palkkaaminen ennen lähetystä ja sen jälkeen malttoi taas odottaa. Tässäkin kiva fiilis ja teki täysiä.