Aamulla treenit Polleparkissa, mulla koulutus ja Veskulla ja Tuikkeella oma treeninsä. Ryhmä olikin heillä nyt eri, pääsivät oman 1-luokan sijasta Kärnän Julian 2-3-luokan treeneihin, koska siellä oli vähemmän porukkaa. Treeninä oli sama treeni, mitä eilen olivat tehneet Pieksämäellä, Hyvä juttu että pääsivät kertaamaan. Ohjelmassa oli esteet 1-13:

Ehdin itse vähän katselemaan miltä meno näytti ja hyvin sujui! Hienosti Tuike meni kaikki hyppyjen pyöritykset, pujottelun ym. Yhteistyö siis alkaa sujumaan! Viima pääsi myös kentälle tekemään vähän A:ta, oikein harmitti ettei enempää voinut tehdä, Viima oli niin innoissaan.

--------------------------------------------------

Illalla lähdin vielä tyttöjen kanssa japsitreeneihin Doggielle. Selvisikin että sistreenit taisivat jo loppua, mutta onneksi Jenny koirineen oli myös sekaisin ja treenattiin sitten viereisellä hiekkakentällä. Oli muuten kylmä! Tulisi nyt äkkiä kesä!

Vimps treenasi eka:

Seuraaminen: Taas käännöksiä, niitä jankataan nyt aina ja ikuisesti. Hyvin sujui ja Vimpsillä oli hieno kontakti.

Sivu-treeni: Eli niitä eilen huonosti menneitä perusasentoihin nousuja. Nyt toimi hyvin tärpätti aina ekalla käskyllä eli hyvin sain palkattua.

Ruutu: Ihan muutama hömppäruutu lentävällä palkalla, kävin ensin itse ruudussa hyppimässä. Sen jälkeen hakikin paikan hyvin. Toistoja tähän kyllä tarvitaan miljoona vielä.

Luoksetulo: Otin takapalkalla stoppeja, mutta se alkoi vaikuttamaan lähtöön tosi voimakkaasti eli ei hirveän hyvä juttu. Stoppi pelasi kyllä hienosti, ei siinä mitään, mutta jos koira lähtee vasta toisella tai kolmannella niin ei hyvä. Siirsin palkan sitten minun taakse ja siitä tulikin sitten taas vauhdikkaita luoksetuloja.

Seuraaminen+nouto: Loppuun lyhyt ketjutus tästä, ihan pieni pätkä seuruuta ja kokonainen nouto. Seuruu oli nätti. Noudossa komeat saalisloikat ja pieni kapulan viskonta. Tuli hyvin laukalla, pikkaisen kaartaen. Mutta iloisuus oli pääasia. Siitä oli hyvä vapauttaa palkalle.

Tuike:

Ruutu: Aivan älyttömän hyvä bongaus ja ruutuun meno. Stop ja man erinomaisia. Taas tuli sama kuin perjantain treeneissä, eli ei kestänyt kohti kävelyä vaan nousi vastaan. Koitin rauhoittaa tilanteen pitkillä kehuilla ja kävin palkkaamaassa ruhtinaallisesti maahan ruudussa. Vielä se muutaman kerran koitti nousta, mutta loppulta alkoi pysymään hyvin.

Kaukot: Lyhyeltä matkalta siirtymiä. Pientä liikkumista eteenpäin upeissa, harjoituksen puutetta. Kun en palkannut niin skarppasi paremmin ja alkoi pysymään paikallaan.

Sitten ketjutus:

  • Ruutu: Kokonainen ruutu. Tässä neiti teki ensin aivan törkeän tempun, kun en tajunnut että Nalalla oli paikkamakuussa namialusta... Tuike siis bongasi kyllä ruudun, mutta heti luvan saatuaan juoksi namialustalle ja söi Nala-raukan silmien edessä namit alustalta. Possu. No, uusintayrityksessä tiukempi linja ja ruutu olikin tosi hyvä. Pieni kaarros matkalla (piti vielä tarkistaa joku maassa oleva roska, ettei vaan ole namialusta...), mutta erinomainen stop ja man. Nyt kesti hyvin lähestymisen ja tuli vauhdikkaasti sivulle. Seuruu hieman väljä, kontakti nätti.
  • Seuraaminen: Otin varulta hihnaan, että voin vähän huomauttaa jos paikka irtoaa. Hyvin se pysyi, hihna vissiin henkisesti vaikuttaa jonkin verran. Kontakti oli aivan ihana! Alussa oli tosin vaikeuksia lähdössä, kun neiti vinkui ja hypähteli pienestäkin liikkeestä, Kun päästiin liikkeelle niin oikein kiva seuruu. Pitkässä pätkässä kontakti ei varmasti tippunut kertaakaan. Siitä siis superpalkka!

Tunnari: Laitoin ison kasan vääriä (~20kpl) ja oman joukkoon, varmistelua sille että nuuskii rauhassa, eikä mene paniikkiin oikean löytämisen kanssa. Kolme toistoa, joka kerta matkaa pidentäen. Oma nousi hienosti ja varmasti joka kerta, tuli ja meni laukalla, eli oikein hyvä!