Vai itsepäisyyspäivän... Päätettiin lähteä kokeilemaan uusia  tuulia, eli Viimalle viestiä. Raisa lähti mukaan neuvomaan ja treenaaman ja Vesa toimi toisena ohjaajana. Viimalla oli hirmuisesti intoa ja ajattelin että ei tule olemaan ongelmia. Naru teki eka ja Viiman piti odotella hiljaa ja nätisti, kun minä olin toisessa päässä Narulle. Tehtiin sitten suoralla lähetyksiä, matkaa oli ehkä joku 50-100m, kun aina jokaisen jälkeen liikuttiin kauemmas. Yhteensä juoksua taisi tulla neljä tai viisi väliä.

Lähetykset minulta Vesalle sujui hienosti, mutta Vesalta minulle päin lähetyksistä ei meinannut tulla mitään. Viima irtosi pari metriä ja jäi haukkumaan Vesalle. En tiedä oliko lähetys niin erilainen (käsimerkki, jonka yhdisti hakuun), ettei sitten oikein tiennyt mitä tehdä, vai eikö se vaan halunnut jättää Vesaa yksin, vai vaikuttiko se että alussa sitä piti kieltää minun perääni hinkumisesta. No joo, kyllä se sieltä aina tuli, mutta lähtö oli vaikea. Mutta tosiaan, toisin päin Viima juoksi ihan täysiä ja suoraan. Seuruutin sitä myös vähän ennen lähetystä ja hyvin teki ja malttoi odottaa. Pitää miettiä miten noissa lähetyksissa toimii (ainakin niihin pitää saada yhtenäinen linja) ja olisiko minun kuitenkin parempi olla b-pisteessä. Paikalla oli muutenkin vähän liikaa häiriötä ja jouduttiin keskeyttämään lähetykset useampaan kertaa ohikulkijoiden takia. Loppuvaiheessa Viiman into oli jo aika lailla pois ja suunnitellut tokotreenit oli parempi jättää siinä vaiheessa väliin. Mutta katsellaa, muuten laji vaikuttaa ihan hauskalta ja kivahan se oisi saada tuollainen missä koko porukka saa leikkiä yhdessä.

Tuike tokoili parkkipaikalla. Jonkin verran oli häiriötä ja esim. hevosia, mutta aika hyvin se pysyi hanskassa. Otettiin kisamainen ruutu. Lähetyksessä oli hirmuisesti intoa ja ei malttanut oikein hakea katsellaan, sen takia aika pitkät alkuvarmistelut. Sitten haki ja lähti hyvin, matkalla pieni hidastus jonkun maassa olleen jutun kohdalla. Hyvä ruudun hakeminen, mutta stopin jälkeen valui jonkin verran, eli maahan mennessä oli suht lähellä reunaa. Seuraamiseen tulo oli hyvä. Video tästä:

Liikkeestä istuminen. Äääh, maahanmenoja vaan... Videolta kun katsoin niin jäykistelin itse aika paljon, plus takana hurruutti aurausauto, eli käskyn kuuluminenkin oli varmaan vähän niin ja näin.

Hyppynouto. Tämä oli aika nätti, tuli laukalla edes takaisin ja nopsa nosto. Luovutuskin toimi. Video tästä:

Loppuun seuraamista, josta loppupalkalle. Illalla sisällä lisäksi vielä metallinoutoa, kaukojen tekniikkaa ja sivulle tuloja. Metalli nousi nyt hyvin ja otin tahallaan loppupyöräytyksiä, eikä kertaakaan pudottanut. Kaukoissa intoa taas valtavasti ja järkeä vähän. Mutta tiukalla linjalla alkoi kyllä pysymään paikallaan. Sivulle tuloissa tekniikkatreeni on auttanut ihan tosi paljon!

Viima tokoili sisällä myös. Seuraamisessa vaan käännösten vihjeitä, hyvin luki. Noudossa luovutuksia ja sivulle tuloja, ihana into. Luovutukset pro, sivulle tuloissa meinaa vähän pompata. Loppuun vielä hyppyä oven suussa, joka sujui kivasti.