Olipa pieni koira innoissaan kun tajusi mihin tullaan ja tekeminen oli myös sen mukaista.

Paikkamakuu 2min piilossa. Mentiin juoksuntarkastuksen kautta, ok. Ei kuunnellut ekaa maahanmenokäskyä eli siihen kaksoiskäsky, mutta muuten loistava. Ei häiriintynyt nousseesta koirasta ja nousi hyvin perusasentoon.

Tehtiin myös paikkaistuminen, jota ei olla juurikaan treenattu. Jäin näkyviin ja istui reippaasti ja hyvin. Istumisessa tuli myös iso häiriö, mutta ei haitannut pikkukoiraa.

Kaukkarit oli tosi hyviä ja täpäköitä. Vaihtelin matkaa 5 metristä 10 metriin ja toimi hyvin. Lyhyellä matkalla saattoi vähän nostaa takapuolta ekassa istumisessa, mutta ei kuitenkaan liikkunut eteenpäin ollenkaan. Luultavasti johtui vaan kovasta innosta.

Jättävät liikkeet toimi kumpikin hienosti ja seuraaminen oli mainiota!

Seuraamista tehtiin myös erikseen, liikkeellelähtöjä. Ilme oli hieno ja paikka säilyi, tassut vaan lensi kun pikkukoira askelsi.

Ruutua otin reilusta 10 metristä ensin namialustan kanssa ja sitten ilman. Birgitta kerkesi vähän katsomaan ja oli sitä mieltä että Tuike kannattaisi ehkä käskeä suoraan maahan, kun seisomisessa tuli vähän hiipimistä ja kun se kuitenkin menee suoraan ja hyvin ruutuun. Testattiin ja toimi oikeastaa älyttömän hyvin, olen siytä kyllä itsekin miettinyt kun maahanmeno on T:lle kuitenkin aika varma. Eli jatketaan tällä linjalla. Hyvin hakee valmistelevalla käskyllä katseellaan ruutua, mutta vähän saa olla tarkkana ettei heti sinkoa sinne.

Nouto oli innokas ja iloinen. Kerran varasti kun oli niin täpinöissään, muuten kuunteli hyvin. Perusasentotreeniä kapulan kanssa saa kuitenkin vielä ottaa.

Luoksetulossa olikin sitten hömpöttelyä kerrakseen, oikein nauratti. Alkuun T nousi seisomaan kun jätin, sitten teki pari läpijuoksua käsimerkistä huolimatta (vaikka olin kerran lelulla muistuttanut pysähdyksestä). Treenittiin sitten pysähdystä namin kanssa ja alkoihan se sujumaan.

Loppuun hyppy. Ei mitään moitittavaa, innokas, nopea ja totteli käskyjä heti ja täpäkästi. Palkkailin alkuun istumisesta ja loppuun otettiin vielä pari koemaista.