Joulutauko on ohitse ja halliin pääsee taas treenaamaan. Loppiaisen kunniaksi mentiin siis tekemään vähän itsenäistä treeniä. Vesa avusti, sekä kuvasi treenejä uudella videokameralla. Laitan videoita esille kun saan uuden koneen, mihin niitä on helpompi ladata. Keinu oli kuitenkin päivän sana, Alkuun tehtiin vaan vauhdilla ylös menoa, keinu pidettiin siis ylhäällä koko ajan ja palkka vasta kun tuli ihan päähän saakka. Aika kivasti meni, ihan viimeisillä askeleilla sai vähän kannustaa, siihen asti tuli tosi reippaasti, naksuttelin aina kun tuli oikeaan kohtaan. Sitten tehtiin vähän keinutusta minikeinulla, joka laskeutui minipöydälle. Taas oli reipas meno ja ihan hyvin kesti keikautuksen. Palkka oli namialustalla minipäydällä. Lopuksi vielä keinun rämäytystä tassuilla. Tämä sujui jo tosi hyvin, T ei epäröinyt yhtään ja rämäytti keinua reippaasti kahdella tassulla. Eli ihan hyvällä mallilla, edelleen toistoja vaan. Hyvä olisi olla avustaja mukana, itse on vähän vaikea handlata kaikkea kerralla.

Sitten päätin testata miten puomi sujuu, eli lähinnä sitä näkyykö keinun jankkaaminen puomilla. Suunnitelmissa oli viedä namialusta puomin päähän, mutta Tuike varastikin puomille ja meni ihan täysiä, eli ei tainnut jännittää Silmänisku. Otettiin lisää toistoja namialustan kanssa että saatiin alastulon kontaktin vahvistusta ja Tuike teki kyllä ihan täysiä, sai itsekin juosta tosissaan.

Puomia

A:ta otettiin myös yksittäisenä, tosi hyvä. Loppuun vielä vauhtisuoraa, missä oli hyppy-rengas-hyppy-A. Loppuun namialusta ja pikkujapsi sai painaa täysillä.

Tuike A:lla

Ratasuora

Tuike oli ihan innoissaan jo pelkästä halliin menosta ja intoa oli vaikka muille jakaa. Videoita pitää tosiaan lisäillä myöhemmin.