Mie olen nyt tylsä ja en jaksa perustaa näille bh-jutuille omaa aluetta, tokoilupohjilla kun mennään kuitenkin. Ehkä sitten jos joskus alamme vakavissaan treenata pk-tottista :).

Mutta nyt mentiin Hippoksen kentälle. Paikalle piti tulla pari muutakin koirakkoa, mutta oltiin loppujen lopuksi itseksemme. Eipä tuo mitään, häiriötä oli riittämiin ilmankin kun liikuntahallin aktiviteetit oli käynnissä. Viimassa oli älyttömästi virtaa, koitti komentaa puolet matkasta leikkimään tai riehumaan ja kun ei saanut huomiota niin riepotteli mm. sikspäkin kuoria mitkä maasta löytyi.

Kentällä oli niin tärppä tyttö, että. Tehtiin alkuun vähän kaukkareita että sain keskittymisen kohdilleen. Alkuun tuli pyllyn siirtymistä kun oli niin innoissaan, samoin koitti ennakoidan maahanmenoa oikein komeasti heittäytymällä siihen istumisesta. Palkkasin vaan ekasta istumisesta kun teki paikallaan ja tuli tosi tärppiä siirtymisiä. Myös sivulla maahanmenosta palkkasin ahkerasti, se meinaa aina unohtua.

Sitten siirryttiinkin seuraamiseen. Täysi BH-kaavio irti. Ihan sairaan hienoa seuraamista, olin todella tyytyväinen. Hieman menin askelien laskennassa sekaisin, mutta ei se mitään. Ainoa kohta missä vähän kontakti laski oli kun tielle tuli iso lätäkkö, mikä piti ylittää, muuten todella nättiä. Ja suu pysyi ihan kiinni vaikka into oli tapissa. Täyskäännöksissä autoin vielä sivu-käskyllä, silloin kyllä pyöräyttää takapuolen hienosti. Juoksu ja hidas kävely oikein hyviä.

Suoraan seuraamisesta tehtiin muut liikkeet, en palkannut välillä kuin intensiivisesti kehumalla. Liikkeestä istuminen oli hyvä, näillä toiston määrillä ihan loistavaa miten nopsaan se sen on hiffannut. Liikkeestä maahanmenossa oli hieno heittäytyminen, mutta sitten piti vähän haukkua kun käveli pois. Luoksetulo oli taas aivan makea, ihan täysiä ja tiiviisti eteen! Palkkasin lelulla ja kivaa oli.

Hieman innostuin ja päätin ottaa vielä toisen seuraamisen. Lelupalkka vähän kiihdytti Viimaa ja nyt sitten löytyi ääntä, eli haukkui jonkin verran. Kerran jouduin huomauttamaan kun jäi katsomaan takaa tulevia ihmisiä, mutta hyvin se siitä sitten lähti mukaan. Loppupätkästä juoksun ja hitaan kävelyn jälkeen saatiin kuitenkin tosi onnistunut suoritus, meni hiljaa ja hyvällä seuraamisella. Siitä oli sitten hyvä palkata isosti.

Olin kyllä tosi tyytyväinen, hitsi kun vaan uskaltaisi nyt ilmoittaa sinne kokeeseenkin. Sitten voisi treenata urakalla ja vielä hioa. Mutta oli kyllä hyvä fiilis läpi treenin.