Laukaassa tänään kaksi starttia, ylituomarina Minna Väyrynen, mutta tuomariharjoittelija Johanna Wütrich teki radat. Eka rata lähti suoralla hyppy-rengas-puomi, jonka jälkeen käännös oikealle ja putkeen. Puomin alastulon kontakti meni taas pieleen ja T paineli ihan täysiä suoraan edessä olleelle hypylle. Tehtiin vielä pari estettä ja pidettiin kivaa, sitten juostiin pois. Ohjaaja ei ollut ihan skarppina ja T tekee kyllä omat valinnat jos siihen lupa annetaan.

Toka rata näytti suunnilleen tältä (saattaa olla että joku este puuttuu mutta kuitenkin sinne päin):
1888666.jpg

Nyt koitin skarpata ja rata lähti käyntiin aivan upeasti. Pujottelu oli hieno ja nopea ja T irtosi mahtavasti putkiin. Taas kuului vaan ärinää kun pikkujapsi kiihdytti. Keinulle tullessa vauhti oli melkoinen ja T jatkoi sitä aivan esteen päähän saakka. Toisin sanoen, sieltä tuli niin komea lentokeinu ettei ikinä, T tuli lähes täydestä matkasta jaloilleen alas. Koitin huutaa että odota, mutta siinä vaiheessa se oli jo myöhäistä. Siinä oli ohjaaja kyllä ihan äimän käkenä ja tietysti se aina säikäyttääkin kun 6-kiloinen ja 30cm korkea koira tulee parista metristä jaloilleen. Tuike ei ollut moksiskaan, halusi vaan jatkaa menoa ja olikin sitten menossa ilman ohjausta kohti putkea. Kun sain itseni kasaan T oli jo mennyt 14-hypyn toiselle puolelle ja kun kutsuin sitä takaisin se hyppäsi sen väärään suuntaan. Jatkettiin siitä sitten kuitenkin loppuun saakka. Hieman jännitti että vaikuttaako lentokeinu puomiin, mutta turhaan, Tuike paineli senkin ihan täysiä ja taas niin että alastulon kontaktit jäivät koskematta kun oli vaan niin kiire jatkaa matkaa.

Olipa kyllä uskomaton rata, olisi ollut kiva tietää aika, sellaista haipakkaa mentiin ja harmitti sitten se hylkäys kun T ei kuitenkaan ollut moksiskaan keinusta. Mutta pitää nyt koittaa saada siihen joku järkevä välimuoto... Ne ketkä meidät eilen keinulla näki oli ihan h-moilasena tämän päivän suorituksesta. Viikonlopun kisoista tärkeä huomio oli se että kontaktit on saatava kuntoon, nyt kun Tuikella on menoa ja meininkiä niin se on sitä mieltä että eteenpäin pääsee paljon lujempaa kun hyppää korkeammalta.

Mutta nyt jäädään kyllä tauolle kisoista ja katsellaan taas loppuvuodesta lisää.