Kesäkausi kaukalossa korkattu. Vimps aloitti:

Paikkamakuu: Kahden muun koiran kanssa, kolme minuuttia piilossa. Erinomainen, tosi varma ja valpas asento kun palasin. Hienosti ekalla maahan ja ekalla ylös.

Seuraaminen: Yksi vasurijäkitys, mutta muuten meno oli aika kivaa ja kesti todella hyvin lähellä olleen häiriön. Olin tyytyväinen.

Luoksetulo: Läpijuoksuja namin kanssa, tosi hyvä meno, tuli täysiä laukalla koko matkan. Muutama stoppi, pelasi hyvin, kunhan huudahdin (karjaisin) käskyn napakasti. Mutta kiva fiilis oli tässä ja hyvin malttoi odottaa käskyä valppaana, vaikka jouduttiin yhdessä välissä odottelemaan aika kauan kun viereisen koirakon seuraamiskaavio meni luoksetulolinjan läpi.

Ketjutus ja palkka:

  • Kaukot: Lähti hyvin käyntiin, tokassa istumisessa oli vaikeuksia, taisi nousta vasta kolmannella. Sen jälkeen otin vielä pari kertaa i-m, eikä enää ongelmaa.
  • Nouto: Saalistusta, mutta palautti hyvin.

Sitten Tuike:

Metallinouto: Ihanan iloinen ja reipas. Kerran kapula jäi pystyyn ja se tuotti vähän ongelmia, mutta kovan yrityksen jälkeen osasi tönäistä sen maahan ja siitä nostaa, josta sitten superpalkka. Sen jälkeen vielä yksi onnistunut heitto ja hyvin pelasi.

Luoksetulo: Eka stoppi ihan törkeä, annoin huonon suullisen ja huono käsimerkin ja T valui ja valui. Man hyvä. Uusinnassa pelkka stoppi, josta palkka. Kunnon reipas käsimerkki ja johan pelasi heti paremmin. Vauhti oli tosi hyvä.

Ruutu: Nami ruudussa. En kyllä tajua että miksi otuon keksin koska se selkeästi aiheuttaa haistelua. Note to self: ei tätä enää... Nytkin meni kyllä vauhdikkaasti, mutta ei kuuntele stoppia, vaan nuuskii. Läheltä otettiin sitten stoppia ja maahanmenoa ja siitä pelasi hyvin ja haki paikkaa hienosti.

Kaukot: Birgitta liikkuroi ja takapalkka käytössä. Nyt ei ollut ihan skarpeimmillaan ja liikkui seisomissa eteenpäin varmaan jonkun 30-40cm. Taaksepäinmenot sen sijaan oli hienoja, eli niissä tekniikka pelasi nytkin.

Seuraaminen: B liikkuroi voittajan pitkän kaavion mukaan. Hyvä kontakti, perusasennon huonoja. Ei varmaan yhtään suoraa... Nämä nyt siis työn alle. Hyvää kuitenkin se, että kestävyyttä on eli jaksoi hyvällä kontaktilla pitkän kaavion.

Paikkamakuu: Kuusi koirakkoa, 3 minuuttia piilossa. Erinomainen. Lähellä ammuttiin naulapyssyllä kovaäänisesti, pää oli kääntynyt, niin kuin kaikilla muillakin koirilla, mutta muuten ei mitään. Hyvin kesti myös viereisen koiran hakemisen pois. Eli oikein pätevä.