Tänään oli taas niin kaunis ja aurinkoinen päivä, ihanaa. Käytiin koko porukka kiertämässä luontopolku metsässä ja iltpäivällä kävin tokoilemassa kummankin kanssa erikseen lähikentillä. JYPin peli oli sopivasti alkamassa, mikä toi hyvää häiriötä kummalekin.

Viiman kanssa leikittiin taas kovasti. Edelleen meininki oli sellainen, että ei olisi malttanut millään lopettaa. Lelut saivatkin kyytiä oikein kunnolla ja toinen alkoikin vetelemään viimeisiään. Lelupalkalla otettiin seuraamista, tosi hyvä paikka ja vire. Samoin luoksetuloja otettiin suoraan leluun. Kokeilin myös noudossa kapulan vaihtoa leluun ja se onnistuikin muutaman kerran tosi hyvin. Tälläisessä vireessä tuo olisi kyllä hyvä juttu innon tuomiseksi noutoon. Viima osaa myös paremmin tiputtaa kapulan lennosta ja tulla leluun, toisin kuin Tuike. Lisäksi otettiin vähän kaukoja matkaa pidentäen ja muutama liikkeestä maahanmeno.

Tuike aloitteli ruudulla. Liukkaan alustan takia tehtiin vaan läheltä siirtelyjä, jotka pelasikin kivasti. Hyvin se hakee keskustaa ja jos menee vähän pieleen, enkä heti anna stoppikäskyä, niin hienosti alkaa itse tarjoamaan uutta paikkaa. Seuraamista tehtiin taas tiputtelupalkalla, suurimmaksi osaksi aika hyvä paikka. Käännöksissä erityisesti oikealle meinaa irrota, eli niitä pitäää vahvistaa ja vahvistaa. Loppuun vielä kaukojen siirtymiä. Into oli mahdoton ja häntä heilui hurjana. Tämä aiheutti alkuun sitä että tarjosi ihan mitä sattuu siirtymiä, mutta kun palkkaa ei tullut niin malttoi rauhoittua kuuntelemaankin. Hyvää harjoitusta pienelle, ettei aina voi vaan tärpättää menemään.