Pitkästä aikaa ajeltiin Laajavuoreen treenimään ja hyvää treeniä ja häiriötä saatiinkin. Paikalla oli lapinkoiria ja porokoiria edusti Viiman lisäksi Naru. Treenien jälkeen käytiin Raisan ja Narun kanssa lenkillä ja serkuksilla oli oikein kivaa.

Paikkamakuu: Viima oli Narun ja lapinkoirauroksen välissä. Ei kuunnellut ekaa käskyä, meni siis vasta tokalla maahan. Itse makuu oli hyvä ja varma, kävin välillä piilossa ja välillä olin näkyvillä. Palatessa heilutti häntää ja ennakoi sitten innoissaan istumisen.

Kaukot: Liikkuri takana häiriköimässä. Liikkuri ei sinänsä niin kauheasti haitannut, mutta muuten meinasi vähän liikaa katsella ympärilleen ja istumisessa oli sen takia vähän ongelmia. Kun saatiin kontakti kuntoon niin teki hyvä siirtymiä. Taas heitti pyllyä kerran ekassa istumisessa, sitä pitää vähän seurata.

Luoksetulo: Ensin tehtiin kisamainen, eteentulon kanssa. Tuli ok laukalla, mutta ei täysiä. Sitten uusinta leluun ja johan saatiin vauhtia. Tehtiin myös häiriötreeniä kun kouluttaja huuteli ensin kaikkea muuta ja koiran piti odottaa tietysti ohjaajan käskyä. Namin kanssa Viima eri juuri reagoinut, mutta heti kun otettiin lelu peliin niin into kasvoi ja pikkaisen nytkähteli myös kouluttajan huudoista. Pääasia kuitenkin, että pysyi paikallaan.

Seuraaminen: Tätä tehtiin isseksemme. Oikein ok, hyvin piti kontaktia ja paikkaa.

Nouto: Tästä ei tänään tullut mitään, neiti huitoi, heitteli ja mälväsi kapulaa. Eikä meinannut millään pitää sitä suussa loppuun saakka.

Liikkeestä stopit: Namipelillä, kumpikin sujui hyvin.