Tuike ja Vesa liitelivät aamulla ryhmässään, pitää laittaa ratapiirrokset tänne. Hyvin oli mennyt, pujottelu tuntuu olevan se vaikein kohta.

Illalla oltiin sitten japsiporukan treeneissä Doggien hallissa.

Paikkamakuu: Hyvin kesti piiloon menoon, aiemmin komeroon menemin on aiheuttanut vähän hämmästystä, mutta nyt oli tuttu juttu. Hyvä makuu kokonaisuudessaan, piilossa olin varmaan sellaiset kolmisen minuuttia.

Merkki: Matkaa pidentäen ja lentävällä palkalla. Tosi kivasti haki heti ilman muistutteluja ja selkeästi tykkäsi tehdä. Hyvin pysyy lähellä merkkiä, luulen että muuten en ala paikkaan puuttumaan.

Ohjattu nouto: Tätäkin taas pitkästä aikaa muisteltiin. Otettiin kahdella pallolla, ensin vasen, sitten oikea ja loppuun vielä vasen. Tosi pätevästi teki ja luki ohjausta. Pitäisi saada ne kapulat vaan hommattua että pääsisi niillä vääntämään.

Kaukot: Karsinassa i-m-i- ja m-s-m-siirtymiä. Aika kivasti meni. Lisäksi treenattiin i-si-siirtymiä namin avustuksella, hyvin pysyi niissäkin tassut paikallaan.

Seuraaminen: Anna liikkuroi voivoin pätkän. Ei kauhean hyvää. Paikka säilyi sivusuunnassa ok, mutta lähestulkoon kaikki perusasennot oli vinoja ja muutenkin teki vähän hassusti ja aivasteli ja pärski tehdessään. Tuntuu että liikkurointi aiheuttaa itselle heti ihan eri fiiliksen eli pitäisi siis sitä vaan treenata.