Mumpsutin tottisteli tänään oikein pätevästi, ei sähäkintä, mutta varmaa tekemistä ja kaikki tehtiin kuuliasesti ja hyvällä kontaktilla. On se vaan niin symppis. Aloitettiin tuomarille ilmottautumisella, tuomarina toimi ihan vieras henkilö. Nätisti seurasi, tuomarille kova hännän heilutus ja vähän olisi tehnyt mieli moikata, mutta istui hyvin käskystä.

Paikkamakuu tehtiin ensin rivissä koko porukan kanssa ja sitten kahden koiran kera kun kaksi muuta teki luoksetuloa. Ei mitään ongelmaa kummallakaan kerralla, olin selin ja Viima makasi varmasti ja hyvin, meni ekalla käskyllä sekä maahan että perusasentoon. Varmaa ja nättiä, häntä vaan heilui kun palasin takaisin.

Liikkeestä istumisessa tuli oikein hyviä toistoja, ei maailman nopeinta, mutta teki varmasti. Ja loppua kohden alkoi tulla vauhtiakin enemmän kun palkka lensi. Seuraaminen erinomaista ja kiinnitin erityishuomion siihen että en katso koiraa käskyä antaessa, eikä se vaikuttanut mitään.

Seuraaminen tehtiin minikaaviona oikeasta, mukana kuitenkin kaikki osiot. Jännä kun rupesi heti jännittämään kun piti muiden edessä tehdä koko homma, mutta Viima teki kyllä oikein kivasti. Pikkaisen siinä näkyi etten ollut ihan itsevarma ja paikka erkani jonkin verran, mutta suurimmaksi osaksi oli hyvällä paikalla ja kontakti oikein kiva.

Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo tehtiin koemaisesti. Erinomainen seuruu ja maahanmeno. Luoksetulossa tuli täysiä, mutta paria metriä ennen hidasti ja pysähtyi katselemaan kun takaa kuului jotain ääniä. Uudella käskyllä tuli hyvin eteen istumaan. Luoksetuloon saa vielä ottaa vaan vauhtia suoraan namikupilla että säilyy loppuun saakka.

Loppuun tehtiin kaupunkiosuuden juttuja. Ensin yksin kiinni jättäminen. Jätin istumaan ja oli tosi nätisti ja rauhassa samassa asennossa kun tulin piilosta takaisin, eli oikein hyvä. Sitten otettiin mukaan auto, joka ajoi kohdalle ja kuski kyseli neuvoja. Viima heilutteli kuskille kovasti häntää, mutta ei koittanut hyppiä tms. Eipä noissa Viimalle ole mitään ongelmaa, se on kuitenkin aina lunki ja ystävällinen pikkukaveri.