Hippokselle kera Raisan ja Narun. Ja hyi kun olikin kylmä tuuli, tiedä johtuiko siitä vai mistä, mutta koirilla oli virtaa vaikka muille jakaa. Mutta ihanaa se on touhuta kun toiset on aivan mukana. Leikittiin kummankin kanssa ihan kunnolla, Tuike sai hakea palloa sydämensä kyllyydestä ja Viima repiä sorsaansa. Kentältä poistui siis tyytyväiset koirat sekä omistaja.

Tuike

Ruutu: Alkuun bongaus kisamatkasta. Toinen oli ihan innoissaan ja juoksi aivan täydellisesti ja täysiä ruutuun. Muuten hyvä, mutta seis-käskystä juoksi yhtä täysiä ja aivan onnesta soikeana takaisin mun luokse. Kyllä sillä naama loisti , oli vissiin niin ylpeä itsestään että piti tulla heti kertomaan. Uusinassa aivan eriomainen stop ja maahan. Tehtiin vielä muutamia lähetyksiä ja palkkasin stopista pallolla. Loppuun yksi kokonainen liike ja palkka seuraamisesta.

Luoksetulo: Kumpiakin stoppeja erikseen ketjuttaen. Olipas hienoja! Eikä puhettakaan ennakoinnista, näin sen pitääkin mennä.

Seuraaminen: Siirtymät sivuille sujui tosi hyvin. Otettiin myös pitkää pätkää, kontakti hyvä, paikkakin suurimmaksi osaksi. Juoksupätkissä pysyi erityisen hyvin kohdillaan.

Tunnari: Raisa liikkuroi kaksi koemaista. Rankasta tuulesta huolimatta nuuski kummallakin kertaa varmasti ja nosti oman ongelmitta. Luovutusta pitäisi treenata, meinaa sylkeä kapulaa liian ajoissa ja odottaa palkkaa saman tien.

Viima

Seuraaminen: Ihana ilme ja paikka. Alkuun lelupalkalla, mikä meinasi haukuttaa pikkaisen, mutta alkoi työstämään hyvin. Käännöksiä imuttaen, korkeassa vireessä meinaa liioitella vasemmalle käännöstä.

Kaukot: Kerran i-m-i-m ja sitten palkkaa pelkästä istumisesta. Toimi hienosti.

Stopit: Namipelillä, onko nämä nyt sitten jääviä varten vai luoksetuloa. Kuitenkin pelasi todella hyvin, Viima on kyllä varma kun tekee, ei ala valumaan, eikä ennakoimaan vaan tekee tasan niin kuin sanotaan.

Luoksetulo: Kerran täydestä kisamatkasta ja superpalkka namipiilosta. Tämä oli kaunis, tuli ihan täysiä laukalla loppuun saakka ja erinomaisesti eteen. Sitten muistuteltiin edestä sivulle siirtymistä. Meinaa jättää puolitiehen, varmistelin jalka-avuilla että liikkuu kunnolla loppuun saakka.