Miten niin innokasta menoa treenaamisen kanssa . Intoa onneksi riittää myös koirilla, eikä pelkästään ohjaajalla, eli ei huolta. Nyt siis kotikotona olkkaritokoa, ja videokamera käyttöön että näkyy vähän missä mennään. Viiman videoissa pyörii taustalla yli-innokas pikkukoira, sen on helpompi antaa olla mukana, kuin laittaa se volisemaan jonnekin oven taakse. Sen sijaan Viima oli hienosti paikkamakuussa T:n tehdessä. Viimaa meinasi kyllä haukuttaa aina väliajoilla kun säädän kameraa, sille pitäisi aina muistaa antaa joku tehtävä, että pysyy hiljaa, on se sitten vaikka se paikkamakuu.

Viima

Kaukkarit: Tosi pätevää, intoa hurjasti ja siirtymät sen mukaisia.

Luoksetulo: Eteentuloja ja namipiilosta palkka. Videolta näkyy hyvin idea ja Viima on innoissaan. Ja tässä pätkässä on pientä ennakointiakin, eli senkin kanssa saa olla tarkkana.

Seuraaminen: Intoa oli tässäkin, ehkä jopa vähän liikaa ja sekin näkyy videolla.

Tuike

Kaukot: Laatikossa. Voi, taas innon määrää. Häsläystä riitti vaikka kuinka paljon ennen kuin saatiin jotain järkevää aikaseksi. Se lätki laatikon virkaa toimittaneita kirjoja alkuun tassuilla minkä kerkesi, vinkui ja esitti kaiken maailman temppuja. Eli pikkaisen oli ehkä väärä viretila, mutta rauhoiteltiin niin alkoihan se sujuakin.

Ensin aika pätevät istu-seiso-siirtymiset, ei pahaa häsellystä havaittavissa ja kuuntelee, palkka joka siirtymän jälkeen:

Sitten mukaan myös istuminen, pikkaisen enemmän menee levottomaksi, mutta periaatteessa ihan ok:

Semmoista siis, ei käy liian vakavaksi näiden kanssa!