Viiman kanssa lähdettiin ohjattuihin, vaikka kyllä vähän harkitsin pitäiskö meidän jättää ryhmätreenit agissa vähäksi aikaa ja treenata vaan keskenämme. Päätin kuitenkin lähteä, ensi viikolla ei kuitenkaan päästä ja ilma oli mukava (yhtenä asiana vaikutti tietty myös se että yksin on vaikea raahata isompia esteitä ;) ). Treenit meni oikein mukavasti, joten hyvä juttu että lähdettiin.

Tehtiin alkuun pidempi radanpätkä:

1638842.jpg

Viimalla oli hypyt 50 sentissä ja hyvin meni niistä yli (vaikka ohjaus olikin välillä ihan päin prinkkalaa). Alussa lähti innoissaan, meni 2-hypyn ohi ja suoraan putkeen, ei jääty sitä korjaamaan kun intoa oli ja se nyt vaan johtui omasta huonosta viemisestä. 4- ja 5-hypyt meni ok, putkesta meni ekalla kerralla ohi, mutta sen jälkeen meni ok kunhan vaan vein kunnolla. 7-hyppy oli vaikea, sitä korjailtiinkin monta kertaa. Heti jos jätin Viiman yhtään taakse niin tuli mukanani hypyn ohi ja paineli kerran suoraan A:lle. Vaihdettiin sitten hypyn suuntaa helpotukseksi, mutta siinä vaiheessa Viima sitten alkoikin hakemaan takaakiertoa :D. Saatiin se siis sujumaan, mutta todella tarkkana saa olla noiden takaakiertojen kanssa. Tajusin jälkikäteen etten edes käyttänyt kiertosanaa, mitä ollaan treenattu, saattaisi kyllä helpottaa asiaa.

Pujottelun aloituksesta meni ihan vähän ohi, mutta se korjaantui nopeasti, muuten pujotteli kivasti. Seuraavat hypyt sujuivat hyvin, samoin tietty ihku A. A:n jälkeinen hyppy meni hyvin, vaikka sitä mietin että onnistuuko, siitä putkeen meno ja seuraava hyppy hyviä. Loppusuora oli hieno, A:lla loistavat kontaktit ja rengas mentiin oikeasta kolosta. Kyllä se taas siitä kun alun jälkeen päästiin vauhtiin ja saatiin kummallekin vähän varmuutta.

Toinen pätkä oli lyhyempi vauhtipätkä:
1638871.jpg

Tämä meni oikeasti todella hienosti, olin niin ylpeä pikkutytöstä. Viima varasti alussa ja hyppäsi renkaan (!!) oikeastaan ilman ohjausta, en todellakaan alkanut istuttamaan sitä enää takaisin ja matka jatkui hienosti. A:n kontaktit oli loistavat kumpaankin suuntaan, hypyille ja putkeen irtosi hyvin. Hieno!