"Uusi" 2-luokan ryhmä, kouluttaja ja osa ryhmästäkin säilyi samana, mutta on joukossa paljon uusiakin. Aloitettiin kuulemma helpolla radalla että kouluttaja näki miten uudet menee.

1800125.jpg

Eka pätkä kokeiltiin keinun kanssa. Mukana oli siihen kosketusalusta, mutta se ei selkeästi ole vielä tarpeeksi hyvä ja puoleensa vetävä ja tyssäyshän siihen tuli. Otettiin yksittäisenä, houkuttelemalla tuli ok ja sen jälkeen mentiin rata alkuun ja jätettiin keinu välistä. Tuikella oli hienosti vauhtia ja itse asiassa rata meni hyvin. Pujottelu oli ihan sairaan hieno kaikilla kerroilla, kun sitä tilaa jättää niin hakee tosi upeasti oikean välin. Lopun pyörityksestä tuli noottia, siinä saa viedä koiraa pidemmälle ja kunnolla niin vauhti säilyy paremmin. Mutta hyvin kyllä sujui ja T kiihdytti ihan tosissaan.

Seuraavaksi tehtiin sama pätkä päinvastaiseen suuntaan:
1800281.jpg

Tässä sama juttu kuin edellisessä, pyöritysneliössä tarkkana että itsellä säilyy vauhti koko ajan, muuten T:kin stoppaa. Pujottelu ei meinannut ottaa sujuakseen vasemmalta puolelta. Ohjaajakin sanoi että olen itse siinä niin jäkissä että Tuikekin jäkittää ja tekee virheitä. Oikealta sujui hyvin ja loppuun tehtiin rauhassa yksi vasemman puolen pujottelu ja se menikin sitten ihan ok kun en hätäillyt. Renkaalta putkeen vienti oli vaikea, matka oli pitkä koska jätettiin keinu välistä. Tuike koitti tarjota ekalla kerralla keinua, sehän menee hienosti ylösnousukontaktille, mutta jumittuu sitten siihen. Loppusuoralle tuli hieno kiihdytys.

Mukava treeni, T meni tosi kivasti, kunhan itse rauhoitun (erityisesti tuo pujon vasen puoli).