Viiman kanssa saatiin seuraksi Miia ja Tytti-mali sekä Raisa ja Naru. Mentiin YTHS:n parkkikselle, missä olikin hyvät valot ja muutenkin hyvä paikka treenailla. Viima oli taas ihanasti innoissaan alusta saakka, halusi tehdä hommia kovasti. Hieman haukutti, mutta vähän pystyi itseään hillitsemään vaikka tekikin innoissaan. Oikein kiva treeni.

Aloitettiin kaukkareilla ja tehtiin niitä pariinkin otteeseen treenien kuluessa. Matka vaihteli 5 metristä 10 metriin ja sujui ihan sairaan hyvin Hymy. Täpäkät siirtymiset ekoilla käskyillä, ja kontakti säilyi koko ajan.

Seuraamisessa tehtiin lähtöjä ja väliin ihan imutin namilla paikkatreeniä. Sujui mukavasti ja Viima oli ihan innoissaan. Ihan treenien loppuun tehtiin yksi pidempi pätkä. Siinä oli vähän liikaa intoa alkuun, kun näytin Viimalle superpalkan. Neiti hieman liioitteli menoa ja esim. täyskäännöksissä saattoi tehdä sivulla vielä yhden ylimääräisen ympyrän ihan varmuuden vuoksi. Paikka irtoili alkuun myös, kun mukana vaan oli kertakaikkisesti enemmän menoa kuin järkeä. Vähän aikaa kun seuruutin niin rauhoittui kuitenkin tekemään hyvällä intensiteetillä, paikka säilyi ja ylimääräinen häsäys unohtui. Keksin uuden idean vielä superpalkan antamiseen, eli pieni namipurkki on hyvä liuttaa maata pitkin karkuun saalismaisesti niin V saa vielä juosta sen perään. Se oli selkeästi Viimasta hauskaa.

Luoksetuloa tehtiin pysähdyksen kera. Lähtee innokkaasti ja pysähtyikin ihan ok. Hieman jää ihmettelemään jos en heitäkään palkkaa pysähdyksestä vaan pyydän siitä suoraan eteen, eli siihen enemmän vaihtelua että tottuu kumpaankin vaihtoehtoon. Vauhti pysähdyksestä eteentuloon oli ok.

Liikkeestä seisomista testattiin myös ja nyt kesti hyvin pienen takana käynnin liikkumatta. Tarkkana saa kuitenkin olla.

Noutoa tehtiin tunnarikapulalla. Päätin että lopetan eteentulon ja luovutuksen vaatimisen, tehdään noutamisesta vaan ihan sairaan hauskaa että saadaan siitä niin iloinen ja vauhdikas kuin mahdollista. Ja hauskaahan Viimalla olikin. Haki tosi innokkaasti ja vaihdoin kapulan lennosta namiin. Selkeästi oli hyvä leikki Viimastakin Hymy.

Paikkamakuuta tein pari kertaa. Ekalla kerralla kun muut treenailivat niin jätin Viiman itsekseen makaamaan ja kävin piilossa lyhyesti, pysyi hyvin. Toisella kerralla Viima makasi Tytin ja Narun välissä. Olin piilossa ehkä puoli minuuttia ja sitten vielä esillä reilun minuutin. Hyvin pysyi vaikka Naru vähän häntää vieressä heiluttelikin.