Tänään saatiin treeniseuraa Hannan ja aussietyttöjen Lillin ja Sinnan muodossa. Paikkana Peurungan parkkipaikka. Tultiin ajoissa paikalle, että ehdittäisiin käymään lenkillä. Idea hyvä, mutta toteutus hieman ontui. Kesken lenkin huomasin että kello oli jo paljon ja päätin oikaista takaisin pitkin lumikenkäpolkuja. Muuten hyvä, mutta eihän niillä ollut kukaan kenkäillyt lähiaikoina ja lunta oli paljon. Ajattelin kuitenkin fiksuna että kyllä se pian paremmaksi muuttuu ja eikun tarpomaan. Ei muuttunut, pikemminkin paheni. Viima meni edellä, mie keskellä ja Tuike-parka upoksissa perässä. Välillä polun pohja katosi, ja umpihankihan ei kestänyt minua ollenkaan, tarkoittaen sitä että upposin lähestulkoon vyötäröä myöden hankeen. Oli muuten vaikea päästä liikkeelle, ja oikeasti paras keino oli siinä vaiheessa kontata. Koiria hanki kesti paremmin ja ne katsoivatkin minua säälinsekaisesti :D. Joka paikka täynnä lunta ja hiestä märkänä päädyttiin sitten lopulta paremmalle polulle ja "oikoreitti" myöhästytti minua onneksi vain sellaisen viisi minuuttia. Urheasti siitä siis vielä treenaamaan vaikka lumi oli mukavasti sulanut kenkiin. Kotiin kun pääsin niin sellainen vartin kuuma suihku palautti varpaisiinkin  tunnon. Että sellaista extremeurheilua meillä.

Tuike

Seuraaminen: Ensin hihnassa, että pystyin paremmin kontrolloimaan paikkaa. Mutta neiti teki tosi pätevästi ja sivusuunnassa paikka ei irronut juuri ollenkaan. Se on oppinut paremmin pudotuspalkan idean ja seuraa sen takia kättä lähellä ja koppaa palkkaa ilmasta. Hyvin siis pelasi.

Luoksetulo: Namipelillä stoppeja, Tuikella oli tosi kivaa. Päätin nyt jatkaa seisomisesssa käsimerkkilinjaa se pelasi hyvin. Maahanmenotkin oli aika nättejä, ei supernopeita, mutta tarpeeksi nopeita. Pääasia on että se stoppaa heti, vaikka ei ihan heittäydykään maahan. Loppuun vielä sivulletuloja, niissä nyt ideana että tulisi mahdollisimman nopsaan. Toistoja nopeasti peräkkäin ja palkka vauhdissa juuri kun istui. Aika hyvin toimi ja käytteli takapuoltaan.

Liikkeestä istuminen: Eri suunnista vaan toistoja, ei yhtään väärää, eli tämä liike on aika hyvällä mallilla.

Tunnari: Hanna liikkuroi koemaisen. Tarvitsi kaksi käskyä lähtöön kun kuunteli haukkuvia kavereita autossa, tokalla lähti hyvin. Osui melkein heti omaan, nosti sen, nuuskaisi vielä yhtä toista kapulaa oma suussa ja toi nätisti laukalla. Puhuttiin että saisiko tuontiin nopeutta jollain, mutta toisaalta kun haistelu on nyt varma, niin kannattaako lähteä häsäämään, ettei se vaan muuta virettä. Kuitenkin tuo laukalla, vaikka ei ihan täysiä.

Viima:

Seuraaminen: Käännöksiä joka suuntaan. Hyvä ilme ja keskittyi, eikä koittanut ylikompensoida missään kohti.

Luoksetulo: Namipelillä stoppeja. Ihan ei nyt tehnyt täysiä, jolkotteli ravilla kumpaankin suuntaan, mutta stoppasi hyvin. Muutama kokonainen liike ja palkka namikääröstä. Nyt laukkasi alkumatkan hyvin, muutamaa metriä ennen raviksi. Eteentuloissa piti hieman vaatia tiivistämään.

Kaukot: Eri matkoista ja suurimmaksi osaksi oikein pätevää. Muutamaa istumistä ei kuunnellut, koska katsoi muualle jonkun äänen perään.

Nouto: Vauhtinoutoja ilman perusasentoja ja suoraan lentävään palkkaa. Lähti tosi innoissaan, eikä edes pahasti saalistanut. Tuomisessa lähti yleensä ravaten ja kun sai luvan tulla palkkaan niin nosti laukaksi, eli vähän väärin päin. Mutta motivaatio oli hyvä ja kapula kiva, se on pääasia.