Tänään taas vähän agihommia. Rieha teki pentujuttuja ja kivaa sillä kyllä. Nyt tuli kuvattua videolle miltä meno näyttää ja vauhdikastahan se on. Kyllä saa ohjaaja miettiä miten tuollaista pikkutykkiä ohjataan. Ensin otettiin pari kertaa kahta hyppyä (siivekkeet maassa) ja mutkaputkea kummastakin suunnasta: www.youtube.com/watch

Sitten muutamat siivekkeen kierrot: www.youtube.com/watch

 Kivaa sen kanssa on tehdä, se on niin asennetyyppi ja täynnä huumoria! Ja leikkiähän tuo homma on, penne tuntuu jo ihan syttyneen lajiin. Mutta rauhassa hommaa katsellaan ja tehdään ihan vaan pennulle sopivia juttuja. Pääasia tällä hetkellä on se, että Rieha haluaa tehdä minulle hommia, leikkiä ja riehua.

Viima pääsi tekemään pientä radanpätkää, joka näytti tältä:

Ensimmäisellä kerralla pudotti 2-hypyn (tuo pohja on todella upottava ja vaikeuttaa koirankin hommaa huomattavasti. Tokalla kerralla meno oli jo tosi mainiota ja puomille Vimps oikein kiihdytti. Tätä menoa kun aina olisi niin kisailmo lähtisi samantien!

Lisäksi Vimps teki vähän rengasta, joka meni suurimmaksi osaksi ok. Loppuun vielä pari puomi-pujottelu-yhdistelmää ja niissäkin kiva meno, eli ihan oli Viiman päivä tänään!