Viherlandialla koko porukan kanssa. Hieman painoi eilisiltainen kavereiden häiden juhliminen, vaikka kello oli jo lähempänä kahdeksaa. Siihen nähden loistavaa ohjaamista (tosin allekirjoittanut kaatui kerran tosi komeasti, oisiko sitten sen syytä ). Ja jäi kyllä hyvä mieli treeneistä taas, vaikka ihan parasta ei ehkä saanut itsestään irti. Koirat oli sen sijaan hyvin päteviä ja Viima varsinkin ilmoitti hyvin kovaäänisesti jos ei akka oikein kerinnyt ohjata.

Rata näytti tältä:

Tuike ja Vesku aloittivat. Ihan ok menoa oli, pikkaisen oli liikaa kaarteita, esim. puomilta tultaessa T teki aikamoisen lenksun. Niitä koitettiin hioa sitten suoremmaksi ja että miten kertoisi koiralle paremmin seuraavan suunnan. Pujottelun haki aika kivasti. Makua radalta (ihana ähkätys pujottelussa):

Vimpsille vaikein kohta oli 7- ja 8-hypyt, alkuun meinasi vetää suoraan ohi A:lle, kun en ohjannut. Sillä myös tippuu vauhti kun pysäytän puomille ja siitä ei lähde sitten ihan täysiä kiertämään. Alun takaakierto sujui yllättävänkin hyvin. Itse olin hieman jäässä ja kerran Vimps tiputti riman, kun ei kertakaikkiaan mahtunut pyörähtämään ohjaajan ollessa edessä. Pujotteluakin haki kivasti, vaikka avokulma vaikea onkin. Pitäisi vaan itse luottaa enemmän ja vähentää myös vartaloapuja reippaasti ja antaa koiran pujotella. Myös meidän radalta maistiaisia, hyvin kyllä näkyy oma jäykkyys ohjauksessa. Eli ei tällä kertaa ihan parasta, mutta menköön  .

Ensin korjailua:

Sitten virheetön rata:

 

Vimps teki vielä ohessa rengasta, joku kymmenisen toistoa kummaltakin puolelta ohjaten ja vauhdista ja eri matkoista. Ei yhtään väärää ja vaikka jäin jälkeen niin meni hienosti. Loppuun vielä putkea ja lentävään palkkaa, siihen pitäisi saada enemmän vauhtia.