Tänään nappasin mukaan vaan Tuiken ja Viima lähti urheilemaan juoksulenkille. Suunnattiin Peurungan parkkikselle ja seuraksi saatiin Satu ja snautseri Naava.

Luoksetulo: Vähän oli hömpötystä ilmassa. Käytin luoksetulomerkkeinä meidän ruutumerkkejä ja tuntui että se vähän hämmensi T:tä aluksi ja se koitti tarjota niille menoa. Saatiin kuitenkin treenattua oikeastikin ja stopit alkoivat sujumaan pienen muistuttelun jälkeen.

Seuraaminen: Siirtymiä ja otin niihen nyt mukaan kuonolla tökkäisyn. Kovasti T sitä nyt tarjoaa joka väliin ja hyvin haki kyllä paikkaa lähemmäksi sen avulla. Vielä vaatii hiontaa, perusasento meinaa mennä vinoksi, vaikka tiivistyykin. Eli jatkamme nokkimistreeniä ;).

Hyppynouto: Oikein nättiä menoa. Heitin pari oikein vinoa heittoa, mutta eihän se pientä hämännyt millään lailla, koska hyppääminen on niin kivaa.

Ruutu: Bongautin ruudun ja lähetin kisamatkasta. Mainio meno, mutta sitten ihme pyörintää. Menin vähän lähemmäksi palkkaamaan stopeista ja maahanmenoista, sitten alkoi taas varmuus löytyä.

Metallinouto: Pientä mietintää nostossa ekalla kerralla, mutta tuli hienosti laukalla. Tokalla kerralla jo varmempi nosto ja siihen päälle nätti luovutus.