Tuiken kanssa lähikentällä Viiman jälkeen. Vettä satoi kaatamalla, mikä ei Tuikkua noin muuten haittaa, mutta ehkä jonkin verran paikkamakuissa jne.

Aloitettiin ihan taas seuraamisen liikkeillelähdössä Salmen neuvojen mukaan, niitä ollaan nyt tehty sisällä aina kun muistetaan. Hyvin se nyt pitää paikkansa, ei liiku sivusuunnassa juuri ollenkaan. Omia käsiä pitää muistaa aina hillitä, älytön huitominen vie koirankin paikkaa.

Paikkamakuu 2 minuuttia. Lähdin ja T olis noussut seisomaan, osaksi varmaan vaikutti märkyys, osaksi se etten jättänyt kunnolla (väärä käsky jne.). Uusi yritys ja nyt makasi tosi hyvin ja rauhassa. Perusasentoon istuminen oli vähän puolittainen, joten treenattiin sitä vielä sivulla hissi-efektillä, ylös-alas. Siinä tulee herkästi myös sitä etutassujen tepsuttelua, jonka avulla se vetää itseään sivulle ja kauemmaksi minusta (kenties parempi näkyvyys?).

Loppuun pitempi seuraaminen. Paikka säilyi tosi hyvin, ekaan täyskäännökseen saakka, sen jälkeen alkoi vähän poikittamaan ja kääntyi puoliksi sivuttain eteen. Uudessa käännöksessä paransi paikkaa, siitä heti kehut ja palkka kun oli oikealla kohdalla. Vielä saa siis tuota kyllä treenata.