Oman hallin parhaat puolet tuli taas esiin, kun taivaalta tuli kaatamalla vettä. Eikun sisätiloihin aksaamaan. Vaikka itse asiassa vesisateessa lenkkeily olikin aika virkistävää ja koiratkin riekkui hullun lailla märillä mättäillä.

Viima teki eka seuraavanlaista pätkää:

Siltä taasen oikein kivaa menoa! Vauhti oli mukava ja teki juuri niin kuin vein. Hyvää treeniä oli loppusuoran rengastreeni, kisoissahan se meni juuri tuollaisesta ohi, mutta nyt sujui oikein hienosti. Lisäksi treenailtiin pujottelua eri kulmista ja kaikki sujui hyvin. Tosi kiva Viiman kanssa on tehdä nykyisin, se on ihana .

Sitten Rieha, joka oli aivan liekeissä. Tehtiin sen kanssa eka vaan rengasta ja pussia. Pussi nyt ei ole ekan kerran jälkeen tuottanut ongelmaa, joten koitin yhdistää näitä. Rengas sujui suurimmaksi osaksi, mutta sitten muutamia kertoja sukelsi ali/sivusta. Idea sillä on, mutta vaihti on välillä jotain sellaista ettei vaan ehdi miettiä, varsinkaan jos jään jälkeen. Loppuun pelkkää rengasta itsenäisesti.

Sitten mentiin kontakteille. Sai tehdä eka puomi ylösmenoa, ja kun se sujui ok, niin testattiin parit alastulot pyöräyttämällä vaan alastulolle. Aika kivasti se tarjosi 2on 2offia eli ajatusta tässäkin. Sitten mentiin A:lle ja siinä samat, sillä erotuksella että sai mennä pari kertaa koko A:n, ekaa kertaa elämässään. Eipä se tuottanut mitään ongelmaa, täysiä mentii ja oli siistiä. Ja muisti jopa miettiä sitä 2on 2offia alastulolla!

Loppuun vielä pari pujottelua. Osassa oli verkot, osassa ohjurit ja pari kohtaa oli ilman. Taas vaikutti paljon se, kummalla puolella itse olin. Mutta hyvin se veti ja kova into sillä on mennä pujottelemaan.

Tuike sai käydä tokoilemassa. Otettiin tunnaria. Into oli jotain hirmuista ja ei malttanut nuuskia, toí vaan ekan eteen sattuneen kauhean hännänheilutuksen saatteleman. No, uusinnat onnistui nuuskinnan puolesta, mutta varasti vissiin kaksi kertaa, taas kauhean hännänheilutuksen saattelemana... Loppujen lopuksi saatiin onnistumaan ja tuli varma nuuskinta, nosto ja luovutus.