Saatiin tuurausvuoro torstain kilpailevien ryhmää ja kivahan se oli parin viikon tauon jälkeen käydä hyppimässä. Tänään oli ryhmän viimeinen kerta ja sen kunniaksi järjestettiin epäviralliset kilpailut tuomareineen ja palkintoineen kaikkineen. Hauska oli kokeilla kisamaista fiilistä ja kun rata tehtiin vielä kaksi kertaa niin pääsi korjaamaan ne ekalla mahdollisesti tulleet virheet.

Rata näytti tältä, mukavia vauhtisuoria riitti:

1240516100_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuike oli hallissa ihan kierroksilla ja otti kovasti häiriötä haukkuvista koirista ja niille piti kommentoida takaisin. Ekalla radalla ei sitten korvat vielä olleet ihan kohdillaan vaikka vauhtia olikin mukavasti. Alku meni hienosti. Hylkäys tuli 8-putken jälkeen, otin koiran vastaan rintamasuunta kohti 9-hyppyä, jolloin se kiersi hypyn ja hyppäsi väärään suuntaan. Pujottelussa tuli seuraava sekaannus sisäänmenossa, muuten rata oli aika ok. Tykkäsin erityisesti putken hakemisesta ja A:n kontaktit onnistui.

Tokalla radalla korjattiinkin sitten kaikki virheet ja saatiin puhdas nollarata! Nyt otin koiran vastaan 8-putkesta hieman selkää kääntäen ja hyppäsi 9-hypyn tosi hyvin. Pujottelulla ei ongelmaa ja irtosi takaaleikkauksella hienosti pituudelle ja sieltä pimeään putkeen. Aino hidastus tuli 17-hypyn jälkeen, siinä en saanut koiraa tarpeeksi haltuun ja meinasi painella ensin A:lle ja sitten vielä muurille, ennen kuin sain käännetyksi. Mutta sainpahan kuitenkin ja rata säilyi puhtaana ja päästiin vielä reippaan sekunnin alle ihanneajan. Loppusuora oli hieno. Sijoituttiin toiseksi 1- ja 2-luokkalaisten kisassa, eli ei huono. Fiilis oli hyvä, toivottavasti se säilyy oikeisiinkin kisoihin.

Yksittäisenä tehtiin puomia ja keinua. Puomi oli hieno, hyvä vauhti ja kontaktit. Keinulla tehtiin rämäyttelyä eikä Tuike meinannut pysyä housuissaan kun oli niin kivaa. Kiva treeni!