Saatiin seuraksi agin parista tutut Nanna sekä Iivo-käppänä ja suunnattiin Hippokselle tokoilemaan. Tuike pääsi esittelemään muutamia kikkoja treeneihin, kuten namipelillä stoppien treenaamisen ja noudon alkeet. Hyvin se toimitti esittelykoiran virkaa ja tärpätti menemään pätevänä. Viima meinasi vähän ihastua Iivoon, valitettavasti poika on leikattu niin porokoira-kääpiösnautseri-pentusuunnitelmat tyssäsivät siihen . Hienosti Viima kuitenkin malttoi tehdä, vaikka ihana poika pyöri ympärillä. Haukkua irtosi väliajoilla vähän liiaksi, mutta pysyi hyvin hallussa ja heti kun sai tekemistä niin oli ihan hipihiljaa. Tokotreenien jälkeen ajeltiin vielä Viherlandialle, jossa T teki vähän agijuttuja.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuike

Ruutu: Rakensi valmiiksi ja kisamainen lähetys. Lähti ihan täysiä, kaarsi pikkaisen vasemmalle jonkun roskan perään, mutta meni kuitenkin hienosti ja suorilta ruutuun. Stoppasin liian ajoissa ja maahanmenossa tassut meni etureunan yli. Uusinassa haki keskusta hienosti kun annoin mennä tarpeeksi. Lisäksi tehtiin seis-maahan-treeniä ja muutama ruudusta seuraamiseen tulo kumpaankin suuntaan kävellessä.

Tunnari: Nanna liikkuroi apuna, kisamaisesti, mutta ilman luovutusta. Kapulat rivissä, ei mitään ongelmaa ja varma nosto.

Liikkeestä istuminen: Seuraa-istu-peli, eikä yhtään väärää asentoa. Pätevä.

Seuraaminen: Paikallaan pyörimistä ja askelsiirtymiä. Hyvä ilme ja paikka säilyi.

Luoksetulon stopit: Namipelillä, seis hyvä, mutta maahan saisi olla vähän nopsempi.

Metallinouto: Tätä tehtiin illalla taas olkkarissa. Lähinnä pidon varmistusta. Hyvin nostaa ja pitääkin jokseenkin varmalla otteella. Välillä hampaat kalistaa, mutta ei pudota eli hyvällä mallilla mennään tässäkin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Viima

Seuraamista: Makea ilme ja tosi pätevää menoa! Käännöstreeni on auttanut, eikä heitä takapuolta niin rajusti enää, kuuntelee mitä tehdään. Mutta oli nättiä menoa, tykkäsin kyllä neidin fiiliksestä, silleesti sopivan röyhkeää, mutta kuitenkin hanskassa.

Kaukot: Eka palkkasin pelkästä istumisesta, pikkaisen meinaa liian innokkaana ponkaista pyllyä ilmaan muutaman sentin ennen kuin istuu. Pikkaisen aikaa kun tekee niin rauhoittuu ja pyllykin pysyy. Yksi koemainen, todella hyvä.

Luoksetulo: Kaksi kisamatkasta ja palkka namipiilosta. Hieno vauhti ja hyvä eteentulo. Tässäkin oli taas intoa aika paljon ja odotti käskyä niin herkässä, mutta malttoi kuitenkin pysyä.

Nouto: Muutama niin, että jätin kapulan minun ja koiran väliin ja muutama niin, että laitoin kapulan parin metrin päähän eteen koiran odottaessa sivulla. Alussa enemmän häsäystä ja tassuilla tökkimistä, mutta muutaman toiston jälkeen alkoi nostamaan jo aika hyvin. Pito oli hyvä ja tuli myös ok luovutusasentoon.

Liikkeestä seisominen ja maahanmeno: Kummastakin yksi toisto, tosi hyvät.

Luoksetulon stopit: Namipelillä, hyvin stoppaa käskyllä. Tämäkin alkaisi olemaan jo aika kivalla mallilla, hieno Viima!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Viherlandialla otettiin keinutreeniä. Hetsasin T:tä ensin putki-A-yhdistelmällä ja menoa ja meininkiä riitti. Keinulla oli tänään kuitenkin vähän enemmän himmailua kuin viimeksi ja tänään itse asiassa hyppäsi sieltä jopa muutaman kerran pois kesken suorituksen, mitä ei ole tehnyt pitkään aikaan. Sellaista se on, välillä mennään eteenpäin ja välillä taakse.

Pussitreenit jatkuivat myös eilen kotikotona, nyt Viimankin lähettäminen pimeään pussiin pelasi hienosti. Haaveilu omasta pihasta siis jatkuu, jos pääsisi tuohon malliin ottamaan esteitä niin kyllä varmasti näkiyisi tuloksissakin. Erityisesti oma keinu olisi niin luksusta... Ehkä haaveet saattavat jopa toteutua tässä joku päivä .