Viiman kanssa lähdettiin hallille. Tarkoituksena oli tehdä paikkamakuu ja sen jälkeen vaan jotain kivaa isolla palkalla ja saman tien pois hallista.

Paikkamakuusta on tullut tuolla hallissa nyt ihan mahdoton, kahdella vai kolmella viime kerralla on noussut, homma lähti siitä kun ensimmäisellä kerralla toinen koira tuli Viiman luokse. Sen jälkeen se on sieltä sitten noussut itsekseen ja jolkottelee minun luokse häntä heiluen. Nyt ajattelin että on saatava onnistunut paikkamakuu. No eipä onnistunut. Laitettiin koirat vuorotellen maahan ja Viima meni hyvin ja jäi hienosti. Menin piiloon ihan lyhyeksi aikaa, V makasi ok. Juuri kun olin menossa takaisin niin Viima bongasi minut ovelta ja nousi häntä heiluen ylös ja lähti tulemaan vastaan. Vein sen takaisin ja menin uudestaan piiloon, nyt makasi hyvin. Tuli loppuajaksi vielä näkyville ja edelleen makasi hyvin. Tuo on kyllä niin paikkasidonnainen juttu taas, muualla sujuu, mutta tuolla ei.

Tehtiin sitten kaukkareita ja ne meni itse asiassa tosi hyvin. Vaihtelin matkaa ja siirtymiset oli tosi täpäköitä ja toimivia kaikilta matkoilta.

Loppuun tehtiin seuraamista, sai siitä superpalkan. Seurasi hyvin kun mentiin eri suuntaan kuin ovelle, mutta oven suuntaan olisi halunnut lähteä oman mielen mukaan. Tehtiin sitten ihan malttiharjoituksena sellainen että seuruutin sitä lyhyissä pätkissä kohti ovea, palkka tuli vaan kun seurasi, eikä eteenpäin päässyt jos lähti ryntäilemään. Aika nopeasti se tajusi jutun ja malttoi seurata vaikka ovi veti kyllä puoleensa. Iso palkka vielä ovella ja sitten ulos kävelemään ja leikkimään. Viima oli tosi hyväntuulinen ja leikki innoissaan.