Elämä jatkuu noiden omien karvakavereiden kanssa ja olin jo alkuviikosta lupautunut menemään esittelemään agilytä Taitavien tassujen uuden hallin avajaisiin. Eli lauantaiaamu vietettiin siellä Tuikkusen kanssa, kaksi kertaa käytiin juoksemassa agiradalla ja kerran käytiin esittelemässä flyballiakin.

Flyball oli hauska. Vieras halli, paljon katsojia, vieraat esteet ja kone, eikä Tuike ole tehnyt flyballia reippaasti yli vuoteen. Hain sen suoraan autosta ja eikun kokeilemaan. Ja kyllähän se sen heti muisti, oli ihan innoissaan. Irtosi tosi hyvin täydet 5 estettä ja juoksi innokkaasti takaisin pallo suussa. Kerran laite vähän jännitti ja ei saanut sitä painetuksi, joten palasi takaisin ilman palloa, mutta kun vähän enemmän yllytin niin uusinassa meni ihan täysiä ja pallo lensi komeasti. Tuo on kyllä niin pikkuneidin mieleen, pitäisi mielenvirkistykseksi käydä tekemässä useamminkin.

Agirata näytti tälläiseltä, kuulemma pätkä jostain MM-radasta:
2106998.jpg

Se tosiaan juostiin kaksi kertaa. Ei sen kummemmin mitenkään perehdytty ohjaamiseen tms., mentiin vaan. Ekalla kerralla olin itse enemmän hukassa, tokalla kerralla menikin jo paremmin. Keinua ei tehty, koska siitä puuttui vielä pinnoite ja oli aika liukas, sen sijaan mentiin toisen kerran pujotteluun ja hyvin T pujottelikin. Vieras puomikin meni hyvin vaikka sekin oli vähän liukas. Ihan kiva oli käydä, ei haitannut yhtään vieras paikka ja iso yleisö. Saipahan Tuike katsomosta kommenttia että onpas se tottelevainen koira ;), taisi olla neidin prinsessasyndroomalle nannaa...