Munkin piti ottaa käyttää tuo aksaa-termi kun luin että se on muodikasta :D.

Viherlandialla. V teki T:n kanssa (no mie ihan vähän vaan kokeilin jossain vaiheessa...), mutta Viima oli sitten enempi mun ohjauksessa. Tehtiin samaa rataa mitä vedin omille junnumölleille, tosin hieman varioiden, mutta esteet siis samoissa paikoissa.

Vesa ja Tuike teki enimmäkseen tuota kirjaimellista rataa. Oli oikein hyvännäköistä menoa kun vaikeista kohdista päästiin. Aloituksessa V meni ottamaan koiran vastaan putken kauempaan päähän ja hienosti T tykitti sinne. Pujotteluun meno oli vaikeinta, mutta siihenkin saatiin sujuvuutta. Puomia kokeiltiin, mutta se on vielä niin herkässä, että parempi tehdä yksittäisenä. Siihen sitten vaihdettiin tilalle vielä putki uudestaan. Loppuun tuli hieno kiri kun takaaleikkaus muurille alkoi sujumaan. Ja T:llä oli tosi hyvä fiilis, ähkötti ja ärisi kiihdytyksissa.

Viiman kanssa kokeiltiin kumpaakin versiota, mutta enimmäkseen numeroitua rataa. Ja se oli ihan SUPER!! En tiedä oliko sillä vaikutusta että se joutui pitkään odottamaan, mutta into oli ihan mahtava ja rata meni todella hyvin. Vauhdista pujottelun hakeminen sujui hienosti ja siinä oli makea vauhti! Putkelle ja puomille myös tosi tosi hyvä vauhti ja puomin kontaktit hienot. Vaikein kohta oli Viiman kanssa oli hyppyjen G-H-I tekmeminen, mutta sekin saatiin sujumaan kun ohjasin selkeästi. Mutta olin niin tyytyväinen, juurikin siihen fiilikseen, Viima oli innoissaan, haukkui ja komensi ja koitti varastaa hypyille, mutta oli siit huolimatta kuulolla. Juuri näin!!! Erikseen Vimps teki myös keinua, ei ongelmia.