Viiman treenit. Viimalla oli kovasti intoa, tehtiin tokojuttuja ja yksittäisiä esteitä ennen radalle menoa. Keinu menee hienosti, tulee reippaasti ja varmasti ja pysähtyy kontaktille hyvin. Pujottelussa oli hyvin vauhtia ja kiihdyttää jo itse tehokkaasti ja hakee välejä, olin tosi tyytyväinen. Puomi oli myös loistava, juoksee täysiä ja pysähtyy hienosti loppukontaktille. Itse koitin vaan juosta ja pitää selän suorana.

Radanpätkä oli tälläinen, kuulemma jostain Salmen radasta sovellettu:
1898040.jpg

Ekalle kerralle otin ohjaukseksi takaaleikkauksen niin, että lähdin esteiden oikealta puolelta ja takaaleikkaus 3-hypyn eteen sekä putken eteen. No joo, Viima lähti kyllä hyvin, mutta ohjaaja sössi... Tuli siis pienoinen yhteentörmäys 3-hypyn jälkeen ja jotenkin onnistuin pyörittämään Viiman siitä putkeen, mihin sitten lähti hyvin. Okseri sujui hienosti, samoin seuraavat putket. 8-hyppy onnistui vielä, mutta sitten välistä vedossa tuli tenkkapoo, Viima pysähtyi ja teki stopin esteen toiselle puolelle. Todettiin että Viima ei halua hypätä minua kohti ja varsinkaan jos itse olen yhtään kumarassa houkuttelemassa. Siihen otettiin sitten uusinnassa valssi, niin että valssasin 8-hypyn taakse ja siitä sitten twisterillä koira 9-hypyn toiselle puolelle ja yli. Ja se toimi hienosti!! Siitä oli helppo jatkaa vielä muurille.

Viima teki tosi hyvin alkuun, ainoa isompi tenkkapoo-kohta tuli nyt tuossa välistä vedossa ja siihenkin onneksi löytyi ratkaisu noin pienellä. Itse on vaan siis liikuttava vikkelästi, ja koittaa treenata niitä kohtihyppyjä mahdollisimman paljon niin etten painosta Viimaa yhtään. Putket on hyviä vetäjiä Viimalle, niistä saa homman sujumaan. Jee, kivat treenit!