Polleparkissa taas. Pohja oli lanattu ja voi vitsi miten hyvä siinä olikin juosta. Yksikään rima ei tippunut tänään eli aikaisemmin se möyhyinen pohja on selkeästi aiheuttanut vaikeuksia. Tänään oli muutenkin ihan mahtistreenit, T oli ihana! Vauhtia riitti ja oli tosi kiukkuisena. Väne tuurasi Minnaa tällä kertaa eli saatiin ihan uutta ohjaustakin.

Radat näytti tältä:

Tehtiin ekana putkirata, teemana tiukat käännökset ja irtoaminen. No T:hän irtosi alkuun todella hyvin, ekalta hypyltä suoraan edessä olevaan putkeen ainakin sellaiset kolme kertaa... Tosi tiukasti kun sen hanskasin ja otin vielä lelun käteen vahvistamaan niin kääntyi vihdoinkin 2-hypylle, siitä meni putkeen hienosti. Loppurata meni makeasti, pikkujapsi tykkäsi kun sai juosta putkissa. Mutta nuo on meille tosi pahoja paikkoja kun edessä on ansaputki, siinä ei oikeasti välttämättä auta mikään ohjaus tai huutaminen jos neiti on jo päässänsä putken pongannut.

Sitten tehtiin hyppypyöritys jossa teemana edelleen jatkui tiukat käännökset ja irtoaminen. Tämä meni ihan sairaan hyvin!! Ekalla kerralla jätin itse vahingossa yhden hypyn välistä, muuten oli vauhdikas puhdas rata ja käännökset sujui tosi hyvin. Tokalla kerralla muistin koko radan ja saatiin ihan puhdas suoritus. Olin tosi tyytyväinen, käännökset sujui ja T irtosi hyvin 4-, 5- ja 6-hypyille vaikka itse pysyin keskellä. Tosi hyvä!

Loppuun sitten iso rata. Pitkästä aikaa oli keinu ihan radalla. Väne syötteli T:lle vähän namia ennen radalle menoa ja se näkyi välillä, kun T koitti bongailla ihanaa nami-ihmistä. Ekalla kerralla kaikki meni kuitenkin putkeen ja saatin ekalta istumalta puhdas rata jossa oli tosi hyvä fiilis. Alun hypyt meni hienosti ja T tuli keinulle tosi reippaasti, siitä palkka alastulolle. Hieman säikähti pujottelussa keinun rämähdystä alas mutta teki kuitenkin puhtaan pujottelun. Pujottelusta tehtiin takaaleikkaus seuraavalle hypylle ja se toimi hienosti. A:lle täysiä ja 8- ja 9-hypyn pyörittely sujui hienosti. Siitä suoralle upea vauhti ja pöydässäkään ei ollut ongelmia. A:lle lopetus, oikein hieno!! Tässä oli sellaista draivia mikä toivottavasti saadaan kisoihinkin. Tokalla kerralla T katseli vähän enemmän Vänen perään ja pujottelussa meinasi mennä ohi ekasta välistä ja pöydältä tuli kerran alas kun ei malttanut odottaa. Keinu meni tosi mukavasti tälläkin radalla eli kyllä se siitä!