Riehalle olen nyt parina päivänä vahvistellut laatikkokontaktien alkuja, eli 2on 2off- asentoa. Koko ajan paranee, yllättävää että kun treenaa, niin saattaa saada tuloksiakin, vai mitä . Hirmu nopsaan se koittaa siitä ryysiä yli, mutta olen ottanut mukaan odota-käskyn että saan sen stoppaamaan ja pystyn palkkaamaan oikeasta asennosta. Sitä kautta on alkanut sitten itsekin jäämään. Hyvähyvä.

Tokojuttuja ollaan tehty myös. Lähinnä seuraamista, jääviä ja luoksetuloa. Tässä pieni pätkä eiliseltä. Hyvin näkyy treenistä, ettei ollut ihan prhaiten suunniteltu... Aina pitäisi olla se punainen lanka ennen treenejä, eikä soveltaa samalla kun tekee. Ja nyt lähtee kyllä erityistrakkailuun ohjaaja, tuo kävely on jotain kaameaa, jäykkää ja ihan kaamea vinoa...

Pikkaisen on R:lläkin levotonta, tuossa tosiaan pyörii pari pulua vieressä ja niitä piti välillä tsiigailla, vaikka ei suuremmin kiinnostaneetkaan.

Tänään R pääsi tekemään yhden esineruudun. 3 esinettä, takarajan tuntumassa n. 30-40 metrissä. V vei esineet ja R näki lähdön. 2 ekaa nousi ihan sikahyvin, Rieha irtoaa ja risteilee hienosti. Mietin että otetaanko viimeistä ja päätin sitten ottaa. Se tuotti vähän enemmän vaikeuksia ja esinettä piti käydä näyttämässä uudestaan ennen kuin löysi. Esine oli uusi, sellainen pieni neulatyyny (ilman neuloja siis) ja ehkä R ei vaan hiffannut että sekin piti tuoda. Uuden näytön jälkeen toi sen kylläl tosi hienosti loppuun saakka.

Tuike on treenaillut kaukoja takapalkalla. Yhtä-kahta toistoa ja matkaa pidentäen, kivalla mallilla! Lisäksi putput-hommia, eli seuraamista, hyvällä fiiliksellä tämäkin.

Viiiman kanssa odotellaan vaan että päästäisiin MEJÄ-kokeeseen. Se jäljesti tänäänkin taas riistaa niin innoissaan, että meinasi flexi paukahtaa poikki... Tuolla innolla kun mennään kokeeseenkin, niin hyvä tulee!