Eilen käytii illalla Laajavuoren parkkiksella tekemässä puoli-koemaista, eli kaikki liikkeet, mutta palkkasin välissä. Mukana oli Humppa-bc, sekä Malla-karjis ja kentän laidalla myös ihan uusi tuttavuus eli Remu-lpk. Tuike oli tänään ihmeellisen vaisu, normaali iloisuus oli hukassa ja liikkeissä oli jotenkin epävarmuutta, pälyili lähellä olleeseen metsään jne.

Tehtiin alkuun koemainen tilanne juoksun tarkastuksineen. Remun omistaja toimi tuomarina, eli oli Tuikkeelle ihan uusi tyyppi. Tuike kävi vähän kierroksilla, otti kovasti häiriötä muutaman metrin päässä olleesta ja haukkuneesta koirasta. Juoksuntarkastuksessa se ei sitten nähnyt enää kys. koiraa, koska se jäi tarkastajan selän taakse ja se vähän huolestutti pikkuneitiä. Alkuun T ei oikein ollut innoissaan tarkastuksesta, antoi kuitenkin kopeloida. Tehtiin uudestaan niin jäi protestoiminenkin ja ihan treenien lopuksi vielä Humpan omistaja teki tarkastuksen eikä siinä ollut ongelmaa.

Paikkamakuusa T oli Humpan ja Mallan välissä. Menin piiloon rekkalavan taakse. Pysyi hyvin koko ajan, mutta kuulemma oli ollut hieman levoton, katsellut ja vähän vaihtanut asentoakin. Märkä asfaltti oli ehkä vähän inha maattava eli sekin saattoi vaikuttaa. Palkkasin isosti kun tulin takaisin.

Sitten tehtiin omat liikkeet. Seuraaminen oli aika kökköä, paikka irtoili ja ohjaaja sekoili ihan täysiä eli mm. tein käännöksen väärään suuntaan. T oli vähän pihalla, eikä pitänyt niin hyvää kontaktia kuin yleensä ja jäi mm. nuuskimaan yhdessä kohtaa. Olisi siitä ehkä se 7 irronnut tuolla suorituksella. Nyt pitää ottaa taas lähdöt katsannon alle ja niistä isoa palkkaa.

Liikkeestä maahanmenossa seuraaminen oli parempi. Maahanmeno hyvä. Perusasentoon nousi hieman vinoon.

Luoksetulossa teki mainion pysähtymisen, mutta seistessään oli jotenkin epävarman oloinen... Perusasento väljä.

Liikkeestä seisominen oli lähestulkoon samanlainen kuin maahanmeno. Tosin ohjaaja meinasi sössiä, jostain syystä meinasin mennä suoraan koiran sivulle ja siitä johtuen ohi menon linjasta tuli vähän kumma. Seisomisessa T taas pälyili, mutta pysyi kuitenkin paikallaan ja teki ok perusasennon.

Kaukkareissa T jäi heti alkuun vähän vinoon. Taas oli hieman katselua ympärille, mutta kuunteli käskyt silti hienosti ja vaihdot sujuivat ongelmitta. Perusasennossa liikkui vielä hieman kauemmaksi sivulle.

Noudossa näkyi hyvin että T oli vähän oudolla fiiliksellä.. Lähti hyvin laukalla kapulalle, mutta palautti takaisin ravilla. Yleensä kuitenkin juoksee aivan innoissaan silmät loistaen. Perusasennossa yllättäen taas väljyyttä, muuten luovutus oli hyvä.

Oli jotenkin kyllä kumma fiilis tuosta tekemisestä, kyllä se kuuliaisesti suorittaa mutta se ilo mikä näkyi vaikka viime kokeessa oli nyt jotenkin hukassa. Kyllä tuolla tekemisellä olisi varmaan 1-tulos irronnut, mutta mieluummin ottaisin iloisen hyppelevän koiran kuin tylsistyneet suoritukset. No toivotaan että se oli vaan ohimenevää. Ilma oli kolean sateinen ja tuulinen, ehkä sekin saattoi vaikuttaa ja osaltaan varmaan sekin että T tuli tekemään oikeastaan suoraan autosta.